Simona Ionescu / Redactor Șef

Denisa de la Bambi vrea și ea copil. Cum are grijă de ea iubitul

Denisa de la Bambi vrea și ea copil. Cum are grijă de ea iubitul
E de nerecunoscut Denisa Tănase, fosta componentă a trupei Bambi. Tânăra urâțică și brunetă la începutul carierei a devenit o blondină sexy, la brațul unui bărbat  de succes.

Mircea Brânzei este CEO & Founder Fit4You, iar cei doi au o relație stabilă, de câțiva ani, care-i face deja să vorbească de nuntă. Până atunci, bărbatul o răsfață pe „căprioara” luni cu cele mai frumoase vacanțe și excursii, cadouri de lux și o viață în opulență. Zilele trecute, Denisa și Mircea au încins ringurile de dans în Mykonos (Grecia).

Denisa își dorește un copil

Altfel, Denisa, cerută de soție deja de două ori, preferă să mai aștepte. „Nu va fi sigur o nuntă anul acesta. Nu mă grăbesc, am mai fost căsătorită și știu cum e. De data asta vreau să fac cununie religioasă. Eu nu m-am măritat în biserică, doar la starea civilă, și s-a dovedit că nu a ieșit cum trebuie”, a declarat afacerista acum ceva timp.

După ce a părăsit trupa Bambi, Denisa Tănase a ajuns să administreze o afacere cu parfumuri, ceea ce îi acordă o mare stabilitate financiară. Pe de altă parte, ceea ce își dorește cu adevărat, e un copil. „Da, ne dorim un copil. Doamne ajută să fie la un moment dat pe drum, tocmai pentru că ne dorim. În momentul acesta nu am nici un anunț de făcut”, a spus fosta cântăreață presei.


Robi din Las Fierbinţi trebuie să se dezbrace. Așa vrea ministrul Vela

Smiley le-a povestit prietenilor cum se simte tătic


Prima căsătorie încheiată din cauza socrilor

Ea a fost căsătorită, cu medicul Cornel Brotac, dar a încheiat relația pe motiv că soțul era prea atașat de părinții lui. „Am divorţat pentru că soţul meu nu era de acord cu cariera mea. E greu ca un om să se obişnuiască cu asemenea lucruri. Îşi dorea să petrec mai mult timp acasă.

Meseria mea nu mă lăsa să fac toate lucrurile astea. Ţinând cont că relaţia noastră se degradase în timp, mi-a fost teamă să fac un copil. S-a aşteptat ca eu să renunţ la ce făceam. Am încercat şi varianta asta, să stau acasă toată ziua, dar nu eram fericită. Niciodată nu am ajuns la un numitor comun. Când mai mergeam în vacanţă, eram mereu cu părinţii lui. Mă detaşasem de ai mei”,a povestit aceasta.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre