Simona Ionescu / Redactor Șef

Devine tot mai evident că tot scandalul Bianca – Bodi a fost o făcătură. Vreți detalii?

Devine tot mai evident că tot scandalul Bianca – Bodi a fost o făcătură. Vreți detalii?
E tot mai evident că tot scandalul a fost o facatură, pentru publicitate, după cum am banuit. Vedeți poza cu ea la restaurant. Nu are ochelari. Cine ar sta cu vânătăi la ochi în restaurant și cu prieteni în jur?

Pare oficial, Bianca Drăgușanu l-a iertat pe Alex Bodi, după bătaia pe care pretinde că a încasat-o de la acesta, episod care a șocat o țară întreagă. Cei doi au ieșit la restaurant, „civil”, fără ochelari de soare care să mascheze vânătăile, și cu prieteni în jur. Mai iubiți ca niciodată, și cu Oana Zăvoranu alături, așa au fost surprinși Bianca și Bodi luând masa la Trattoria “Il Calcio”.

Bătaia pe care susține Bianca Drăgușanu că ar fi încasat-o a lăsat destule semne de întrebare. Sau detalii nelămurite. Diva a apărut vânătă la ochi, acum câteva zile, a plâns că a fost bătută, pretindea că abia se poate ține pe picioare, a promis dezvăluiri. Ghiciți ce. Nu le-a mai făcut.

Excursie la Istanbul?

Apoi a postat imagini cu o super excursie în Istanbul într-un luxos palat otoman transformat în hotel de cinci stele. Și-a etalat adidașii Dior, s-a pozat și la restaurantul preferat, în brațele lui Bodi.

Deja nu mai avea nevoie de ochelari să își ascundă presupusele vânătăi. Pe care le avea? Sau erau rodul unei ședințe de make-up profesionist? În plus, era cât se poate de vioaie, în sala de sport unde a intrat cu încălțările cu care s-a plimbat pe stradă.

În plină criză existențială, Bianca afirma că e o femeie puternică ce nu va accepta astfel de tratamente. Așa să fie? Desfigurată în bătaie, după cum a lăsat să descopere ziariștii, a postat „dezvăluiri” și pe Insta Story – mișcare interesantă, pentru că, de acolo, imaginile dispar, fără urmă, în 24 de ore. Iar ulterior, blondina „a găsit puterea” să treacă peste și să îl ierte pe agresor.

Bianca, Bodi și prietenii, la masă fără vânătăi

Ieri seară, Bianca și Bodi au ieșit să ia masa în zona Floreasca, împreună cu Oana Zăvoranu. Oana e alt personaj care are nevoie de vizibilitate pentru că, în ultima vreme, așa cum ați remarcat, a fost cam departe de lumina reflectoarelor, iar acest lucru nu e chiar pe placul ei.

Așa că, în povestea momentului, pozează în „mediatoarea conflictului”. Așa să fie? Concluziile le puteți trage singuri. Ceea ce ne determină să punem sub semnul întrebării întregul episod violent e și faptul că, la numai câteva zile distanță, timp în care vânătăile cu pricina nu ar fi avut cum să dispară, Bianca și Bodi petreceau cordial la masă cu Oana și soțul acesteia, Alex Ashraf, dar și cu câțiva priteni.

Imagini suspecte care nu aveau cum să fie

S-a spus că Bodi ar fi descoperit în telefonul Biancăi imagini cu aceasta petrecând în compania milionarului turc despre care ea declara că a ajutat-o cu achiziționarea mai multor blănuri. Ideea e că atunci când a fost în Turcia, blondina s-a relaxat chiar în luxoasa locuință a fostului iubit al Ioanei Filimon și al Otiliei Bilionera. „Sursele” spun că acesta ar fi filmat-o pe Bianca în anumite ipostaze. Ce căutau atunci imaginile la ea în telefon? Cert e că o vreme și-au tot dat tag în postări pe social-media.

Se mai spune și că Bianca ar fi fost desfigurată după cinci ore de „tortură”, joi, 1 octombrie. Vineri, cei doi au plecat în Turcia. Fără ca diva să mai aibă urmele violenței. Asta dacă chiar au plecat.

Bianca și căsătoriile ei

În vârstă de 38 de ani, Bianca Drăguşanu este hunedoreancă. În 2013 s-a căsătorit cu Victor Slav, după câteva luni s-au despărțit, apoi au reluat relația în secret și au făcut un copil. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Ulterior, Bianca s-a căsătorit în secret cu afaceristul extravagant din Mediaș, iar anul acesta, în martie, Bianca și Bodi au divorțat la notar. Dar au rămas împreună.

Sursa foto: Instagram și Cancan.ro

Câți bani încasează cea mai bine plătită actriță

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre