Simona Ionescu / Redactor Șef

Dezvăluire. Fiul lui Biden are un copil cu o stripăriță. Ce sumă a plătit ca să înăbușe scandalul

Dezvăluire. Fiul lui Biden are un copil cu o stripăriță. Ce sumă a plătit ca să înăbușe scandalul
Despre Hunter Biden s-a scris până acum că ar fi consumator de droguri, că a făcut niște afaceri ilegale și ar avea treabă cu corupția. Miercuri, Daily Mail a ieșit cu o dezvăluire în exclusivitate: Biden jr a plătit bani grei ca să înăbușe un scandal legat de copilul secret, pe care nu a vrut să-l recunoască.

Despre viața amoroasă a lui Hunter Biden s-a tot scris în presa de limbă engleză, mai ales după ce a început o relație cu cumnata sa, soția fratelui său, Beau, mort în urma unui cancer galopant.

Acum, după apariția pe scenă a întregii familii Biden în ziua în care s-a anunțat că Joe Biden a câștigat alegerile prezidențiale, reporterii s-au focusat pe viața membrilor ei de dincolo luminile reflectoarelor.

Ca și în cazul clanului Trump, au fost „inventariați” copiii și nepoții posibilului președinte al SUA. Așadar, în poza de familie erau cei trei copii (21 de ani, 20 și 18) ai lui Hunter cu prima soție, Kathleen, de care a divorțat după 22 de ani de căsnicie. Hunter a fost însoțit de soția sa Melissa Cohen și de copilul lor de șapte luni, un băiețel numit Beau în cinstea fratelui său care a murit de cancer la creier în 2015.

Copiii lui Beau, Natalie, în vârstă de 16 ani, și Robert Hunter Biden II, în vârstă de 14 ani, au fost, de asemenea, sâmbătă pe scenă, împreună cu soția lui Joe, Jill Biden, fiica Ashley cu soțul ei Howard Kerin. Evident, Hallie Biden, văduva lui Beau și mama nepoților cuplului Biden a lipsit.

Joe Biden a subliniat în discursul său cât de mult și-a iubit nepoții, așa cum a mai făcut-o în numeroase ocazii de-a lungul campaniei, descriind cum se va întâlni cu ei pentru discuții, respectând distanțarea socială.

De lângă cei șase nepoți a lipsit cel de-al șaptelea, al cărui tată este Hunter Biden, în vârstă de 50 de ani și pe care doar justiția americană l-a obligat să-l recunoască. Copilul are doi ani și provine dintr-o relație a lui Hunter cu o stripăriță de 29 de ani. Povestea lor de dragoste s-a consumat după ce fiul lui Joe Biden s-a despărțit de văduva fratelui său și a fost relatată de Daily Mail și de alte publicații de limbă engleză, după ce fosta iubită s-a adresat instanței pentru recunoașterea paternității.

Numele, sexul și locația copilului au rămas un secret până acum

Stripărița Lunden Roberts și Hunter Biden a avut o relație de câteva luni în anul 2017, după ce s-au întâlnit într-un club din Washington DC, unde lucra tânăra blondă. În august 2018, se năștea o fetiță, rodul iubirii lor. Dar Hunter nici nu a vrut să audă că trebuie să-și recunoască copilul. Ba mai mult, la scurt timp după ce a primit vestea că va fi tată, s-a căsătorit.

Lunden (29 de ani) a născut și a fost ajutată de familia ei să treacă peste toate greutățile. Ea și fetița trăiesc acum împreună cu părinții ei, Rob și Kimberly Roberts într-o casă amplasată pe cinci acri de teren agricol.

Bunicul Rob, în ​​vârstă de 58 de ani, deține o afacere de succes de personalizare a armelor, în care lucrează și soția sa de 57 de ani.

Adorabila fetiță pe care Hunter Biden nu a vrut să o recunoască, scrie Daily Mail, este fericită și trăiește în Arkansas. Ziariștii englezi au aflat și că o cheamă Navy Joan Roberts, că are doi ani și că Hunter Biden a negat paternitatea ”de rușine”.

Numele, sexul și locația copilului rămăsesră un secret până acum, când reporterii DailyMail.com au făcut investigații și au făcut dezvăluiri în exclusivitate.

Despre nașterea copilului s-a aflat în mai 2019, atunci când Lunden Roberts a depus la instanța judecătorească atât cerere de paternitate cât și pensie alimentară. A făcut-o la câteva zile după ce s-a anunțat că Hunter s-a căsătorit cu Melissa Cohen.

Hunter Biden nu și-a văzut niciodată fetița

În cursul procesului, Hunter Biden a fost obligat să facă test ADN, în noiembrie 2019, care l-a indicat ca tată biologic.

De asemenea, i-a fost arătat un set de fotografii cu copii și nu a putut identifica fetița.

După ce s-a aflat rezultatul testului ADN, ca să stopeze scandalul mediatic, Hunter Biden a convenit cu avocatul mamei copilului sau să îi ofere o sumă de bani consistentă.

„Hunter a rezolvat cazul paternității pentru o cifră nedezvăluită în martie 2020 – despre care se zvonește că se află la 2,5 milioane de dolari – când testul ADN a dovedit că este „tatăl biologic și legal” al copilului”, scrie Daily Mail.

Purtătorul de cuvânt al campaniei lui Biden nu a răspuns la o cerere de comentarii de la DailyMail.com, dacă președintele ales își recunoaște al șaptelea nepot.

Publicația a decis să nu dezvăluie unde se află exact fetița cu părul blond, menționată în actele instanței de judecată cu inițialele ei, NJR.

Familia ei nu a discutat niciodată despre copil în public, dar când a împlinit doi ani în august, sora lui Roberts, Randi Jo, a postat o fotografie rară cu Navy Joan pe Facebook, cu fața îndepărtată de camera foto pentru a-i proteja anonimatul.

„Trăim cu toții sub același cer, dar nu avem toți același orizont”, a spus ea, sugerând extraordinarul neam al nepoatei sale. „Mătușa Raemi te iubește mai mult decât vei ști vreodată … și mama ta”.

Un investigator privat a declarat că a lucrat pentru familia Roberts oferind informații despre finanțele lui Hunter. El spune, de asemenea, că a inițiat discuțiile de soluționare, care s-au încheiat cu decizia ca mama copilului să primească suma de 2,5 milioane de dolari.

„Copilul nu va mai obține nimic, Joe (Biden) nu o recunoaște ca sângele lui. Nici Hunter nu o face, în ciuda rezultatului ADN ”, a spus el.

Florin Călinescu îi scrie președintelui Iohannis. Cere capul unui ministru

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre