Simona Ionescu / Redactor Șef

Dezvăluiri. S-a aflat cauza morții lui John Gilbert Getty, moștenitorul a 5 miliarde de dolari

Dezvăluiri. S-a aflat cauza morții lui John Gilbert Getty, moștenitorul a 5 miliarde de dolari
Miliardarul de 52 de ani a murit cu puțin timp înainte să intre în posesia moștenirii sale fabuloase. Acest lucru a iscat o serie de speculații, având în vedere mai ales felul în care i-a fost găsit trupul, în data de 20 noiembrie 2020.

După două luni s-a aflat cauza morții lui John Gilbert Getty, moștenitorul a 5 miliarde de dolari. Cadavrul lui John Getty a fost descoperit într-un hotel de 500 de dolari pe noapte din Texas, de către personalul care a intrat să-l verifice după ce acesta nu și-a făcut check-out-ul.

Când l-au găsit, stătea pe pat, într-o poziție de meditație, cu ochii și gura deschise. Postura în care a fost descoperit acesta este una adesea asociată cu meditația sau yoga în care o persoană stă cu picioarele strâns încrucișate, cu tălpile orientate spre tavan. Această poziție este cunoscută în yoga sub numele de poză de lotus (Padmasana).

S-a aflat cauza morții lui John Gilbert Getty

Potrivit asistentului lui Getty, el se afla în proces de mutare din California în San Antonio. La momentul morții sale, familia Getty l-a jelit. A fost descris ca fiind un tată „minunat” și un muzician iubit care lăsa în urmă o fiică și doi frați.

Cu puțin timp înainte, fratele său, Andrew, a murit. Mama lor, Ann Gilbert Getty, a murit și ea, anul trecut în septembrie. Acum s-a aflat și cauza morții lui John Gilbert Getty, moștenitorul a 5 miliarde de dolari. În vârstă de 52 de ani, bărbatul a murit din cauza unei supradoze de fentanil cuplate cu complicații cardiace. John Gilbert Getty, nepotul miliardarului magnat petrolier J. Paul Getty devenise moștenitor al averii familiei estimate la 5 miliarde de dolari., scrie Daily Mail.

Istoria tragică a „blestemului” familiei Getty

Cabinetul medicului legist a declarat că supradozajul a fost accidental. Moartea lui John a fost ultima tragedie care a lovit familia Getty.

S-a aflat cauza morții lui John Gilbert Getty

Moartea sa a venit la doar două luni după ce mama sa, Anne Gilbert, a murit de un atac de cord la vârsta de 79 de ani și la aproape șase ani după ce fratele lui John, Andrew, a murit de o hemoragie în 2015, cu un nivel toxic de metamfetamină în corpul său.

După moartea sa, tatăl său Gordon a depus o cerere de creditor pentru 14,1 milioane de dolari, deoarece i-a acordat fiului său împrumuturi de peste 10 milioane de dolari din averea familiei. De asemenea, el a cerut înapoi 55 de lucrări de artă pe care le împrumutase fiului său și rambursarea pentru o parte din cheltuielile fiului său, a scris atunci TMZ.

Tatăl lui John Gilbert Getty și al lui Andrew Getty, Gordon și-a pierdut fratele Timmy din cauza unei tumori pe creier în copilărie și un alt frate care s-a sinucis. Cumnata sa, Talitha Pol, celebră actriță olandeză, a murit din cauza unei supradoze de heroină.

Episod dramatic din familia Getty, subiect de film

Au mai fost și alte probleme în familie. În 1973, un alt nepot al magnatului, J. Paul Getty III, a fost răpit de gangsteri italieni la Roma și s-a cerut o răscumpărare pentru el. „Am 14 nepoți și dacă plătesc o răscumpărare de un bănuț, voi avea 14 nepoți răpiți”, a spus el. Cu toate acestea, se crede că în cele din urmă a decartat în jur de 3 milioane de dolari după ce răpitorii au tăiat urechea adolescentului și au amenințat că îi va returna bucată cu bucată.

Episodul a fost transformat într-un film din 2017, Toți banii din lume. În anii următori, Getty III a început să consume droguri, inclusiv cocaină și heroină, iar în 1981 a suferit un accident vascular cerebral care l-a lăsat paralizat și aproape orb. A murit în 2011.

Sursa foto: Instagram, Daily Mail

Exclusiv. Daria Radionova îi face cea mai mare bucurie lui Bodi

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre