Simona Ionescu / Redactor Șef

Diagnosticată cu o boală teribilă, Christina Applegate, de nerecunoscut. Transformarea prin care trece actrița e teribilă

Diagnosticată cu o boală teribilă, Christina Applegate, de nerecunoscut. Transformarea prin care trece actrița e teribilă
Christina Applegate vorbește într-un interviu despre producția ultimului sezon al filmului „Dead to Me”, la care lucrează după ce medicii i-au pus un diagnostic cumplit: scleroză multiplă.

„Va fi prima dată când cineva mă va vedea așa cum sunt”, a spus ea. „Nu pot merge fără baston.  Vreau ca oamenii să știe că sunt foarte conștientă de toate acestea”, a dezvăluit vedeta în interviul acordat înainte de lansarea ultimului sezon al seriei.

Scleroza multiplă este o boală autoimună care afectează sistemul nervos central.  Poate afecta fluxul de informații de la creier la corp deși se manifestă diferit la diferiți pacienți. Boala este incurabilă. Vedeta a dezvăluit cumplitul diagnostic în august 2021. De altfel, în timp ce filma o scenă de dans pentru sezonul 1 „Dead to Me”, ea s-a dezechilibrat și a căzut.

Christina Applegate, de nerecunoscut

După ce Christina Applegate și-a primit diagnosticul în vara anului 2021, producția celui de-al treilea și ultimul sezon din „Dead to Me” a fost oprită timp de aproximativ cinci luni, astfel încât actrița să poată începe tratamentul. În urma acestuia, vedeta s-a îngrășat foarte mult. „Am luat 20 de kilograme în greutate; nu pot merge fără baston. Vreau ca oamenii să știe că sunt foarte conștientă de toate acestea”, a declarat acum actrița.

În ciuda bolii sale, câștigătoarea unui premiu Emmy a spus că este hotărâtă să termine filmările serialului, menționând că simțea că „are o obligație” față de creatorul acestuia, Liz Feldman, și de Linda Cardellini, cealaltă protagonistă. Acum, Applegate recunoaște că nu mai e capabilă să lucreze în aceeași măsură precum o făcea înainte.

Vedeta are nevoie de baston și scaun rulant ca să se deplaseze

Ea are probleme la coborârea scărilor din rulotă. Iar pentru a se deplasa pe platou, folosește un scaun rulant. Dina ceste motive producția a trebuit să facă unele modificări, dar scenariul a fost respectat în mare parte.

Potrivit The New York Times, o mare parte a sezonului final – întâmplător – se concentrează pe boală.  Applegate a recunoscut că filmarea acelor scene s-a dovedit a fi și mai provocatoare, spunând: „Când eu și Linda făceam acele scene, ne utilizam toate forțele, la maxim”. Christina Applegate a recunoscut că probabil nu va viziona ultimul sezon din „Dead to Me”, care va ajunge pe Netflix pe 17 noiembrie 2022.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre