Simona Ionescu / Redactor Șef

Din căminul pentru bătrâni, Mioara Roman i-a trimis fiicei un buchet de flori

Din căminul pentru bătrâni, Mioara Roman i-a trimis fiicei un buchet de flori
Pentru că a avut destule suferințe în ultimele luni, Oana Roman a decis să se răsfețe maxim de ziua ei. Tocmai a împlinit 45 de ani și a petrecut cu tequila în Egipt. Și cu prietena ei, Vica Blochina.

Din căminul pentru bătrâni, Mioara Roman i-a trimis fiicei un buchet de flori. E imens buchetul, iar mama iubitoare a vrut să îi arate astfel Oanei cât de mult o iubește și se gândește la ea.

Fosta soție a  celui dintâi prim-ministru postdecembrist, Mioara Roman a avut, în ultimele luni, mai multe probleme de sănătate. După cum probabil vă amintiți, începutul anului, fosta soție a lui Petre Roman a ajuns în sala de operații. după intervenție, recuperarea e vitală pentru ca Mioara Roman să poată fi din nou bine.

Mioara Roman se recuperează după operație

E nevoie de tratament special. Astfel, cele două fiice ale ei, Oana și sora ei, Catinca, au decis să o interneze, temporar. Astfel, Mioara Roman se află momentan într-un așezământ special pentru persoane în etate și cu probleme medicale, cu dotări de lux.

„Mama va veni punctual de azi înainte aici. Pentru a-și îmbunătăți mobilitatea. O să vină și acasă, va sta și aici. Mama e bine, e foarte încântată, i se pare super frumos și abia așteaptă să înceapă tratamentele și să fie bine. Pentru că în ultima vreme a stat mult în casă și chiar își dorește să își îmbunătățească starea de sănătate. Acum suntem aici și este extrem de încântată”, a spus Catinca Roman la Antena Stars.

Din căminul pentru bătrâni, Mioara Roman i-a trimis fiicei un buchet de flori

Profitând de faptul că mama ei este pe mâini bune, Oana Roman a decis să ia o scurtă vacanță pentru a celebra împlinirea frumoasei vârste de 45 de ani. Ea a plecat împreună cu Vica Blochină în Egipt. Unde, Oana Roman a avut parte de o aniversare de vis. Cele două prietene s-au lăudat pe Instagram că sărbătoresc cu tequila. Iar Oana a mărturisit că această băutură chiar știe să o bea „ca la carte”.

Din căminul pentru bătrâni, Mioara Roman i-a trimis fiicei un buchet de flori

Oana Roman a primit foarte multe buchete de flori și și-a găsit patul acoperit cu petale. dar surpriza cea mai mare i-a făcut-o mama ei. Mioara Roman, de la distanță, i-a trimis fiicei sale un buchet superb de flori. S-a pozat cu el în mână și îl întinde spre obiectivul aparatului de fotografiat, ca și când i l-ar oferi fiicei sale.

„Probabil cea mai frumoasă imagine de azi! Mama trimițându-mi flori printr-o poză superbă. Te iubesc, mama!”, a scris Oana Roman, într-un InstaStory.

Sursa foto: Instagram

De ce Ilinca Vandici își udă cu „puful” sprâncenele

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre