Simona Ionescu / Redactor Șef

Divele trecute de a doua tinerețe sunt tot mai excentrice. Madonna și Demi Moore în „Topul Șoc”

Divele trecute de a doua tinerețe sunt tot mai excentrice. Madonna și Demi Moore în „Topul Șoc”
Când nu mai ai nimic de arătat, te filmezi sau te fotografiezi în sala de baie. Cam acesta pare a fi mesajul unor vedete bătrâne. În iulie 2020, Demi Moore i-a bulversat rău pe  fanii ei după ce a arătat că ea lucrează din baie. Are și canapea acolo, și covor, un birou improvizat alături de vasul de toaletă și cadă.

Demi Moore a fost „prima” care a integrat toaleta, cu WC și cadă, în postările sale pe rețelele sociale. Vedetele trecute de prima tinerețe se filmează în „camera privată” cu nonșalanță, pentru a atrage interesul fanilor.

Aparent, postarea fostei neveste a lui Bruce Willis era cât se poate de banală. Demi stătea pe o canapea confortabilă, cu un MacBook pus pe o cutie ce se află pe o măsuța joasă de cafea, mai avea în față și o tabletă montată pe un suport. În imagini se vedeau detalii de mobilier masiv și obiecte de artă, plus un covor pufos de culoare maro. Toată lumea s-a șocat însă atunci când a trecut la a doua imagine postată de vedetă, din care rezulta exact locul în care lucra Demi Moore: în imediata vecinătate a WC-ului.

Madonna dansează pe lângă WC

Iar acum Madonna pare să îi calce pe urme. Vedeta trecută de 60 de ani a decis să filmeze un „videoclip” de Instagram, în timp ce dansează pe o melodie a ei, în toaletă. Toată lumea poate descoperi astfel cum e amenajată baia reginei muzicii pop. Dar și faptul că, pe lângă cadă, are un ventilator, și un aparat de beauty ultramodern, din cele care se găsesc în saloanele cosmetice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Pe de altă parte, amintim că în plină pandemie, mai exact în timpul lockdown-ului, Madonna s-a fotografiat în timp ce făcea baie, în aceeași cadă, cu apa de culoarea laptelui și cu petale de trandafiri presărate deasupra. Mai recent, vedeta pop și-a făcut și un pictorial alături de un vas de toaletă, într-o încăpere tapetată cu faianță neagră, ea pozând în ipostaze incitante.

Celebra actriță din Dinastia nu s-a pozat în toaletă însă a spus că acolo își petrece tot timpul

actriță din serialul Dinasty la 87 de ani și soțul ei cu 30 de ani mai tânăr

Dame Joan Collins, celebra actriță din Dinastia, întregește și ea topul vedetelor „șoc”. Ea va împlini 90 de ani pe 23 mai 2023. Starul cinematografiei britanice e căsătorită a cincea oară, cu un bărbat abia trecut de 50 de ani și mărturisește că, în toată relația lor, acesta nu a văzut-o niciodată nemachiată. De asemenea, actrița poartă peruci, pentru a arăta cât mai încântător în compania iubitului ei. Pentru a avea acest rezultat, ea a recunoscut că stă extrem de mult în fața oglinzii din baie.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre