Simona Ionescu / Redactor Șef

Documentar cu Kanye West, filmat în 20 de ani. Suma fabuloasă încasată de la Netflix

Documentar cu Kanye West, filmat în 20 de ani. Suma fabuloasă încasată de la Netflix
Kanye West a filmat un documentar despre viața lui, timp de 20 de ani. Seria va fi disponibilă pe Netflix, iar suma încasată este fabuloasă.

Un adevărat trend se remarcă la Hollywood în ultima perioadă. Multe celebrități au lansat documentare despre viața lor. Printre ele le amintim de Demi Lovato, Britney Spears, dar și o serie de alte vedete care au ales să-și pună viața pe tapet. De departe însă câștigător detașat este Kanye West, a cărei viață a fost filmată într-un documentar, timp de peste 20 de ani. 

Proiectul încă fără titlu este opera lui Clarence „Coodie” Simmons și Chike Ozah – cunoscuți și sub numele de Coodie & Chike – care au lucrat cu West, în vârstă de 43 de ani, la începutul carierei sale. Perechea a regizat două dintre primele videoclipuri muzicale ale lui West, „Through the Wire” și a treia versiune a „Jesus Walks”.

Kanye West are documentar. A fost filmat timp de peste 20 de ani 

Cei doi documentează viața rapperului miliardar de peste 20 de ani și acest lucru a dat roade cu adevărat. O sursă a declarat pentru Billboard că gigantul de streaming  Netflix a achiziționat proiectul lor de la Time Studios pentru peste 30 de milioane de dolari. Cu toate acestea, un alt membru din interior a informat Variety că „nu este o cifră corectă”. Publicația nu a oferit alte comentarii cu privire la faptul dacă cifra era prea mare sau mică. 

Documentarul de 21 de ani va fi prezentat ca o serie în mai multe părți. Acesta va fi disponibil pe Netflix mai târziu în acest an, potrivit Billboard. Docuseriile,  care vor fi produse de compania Creative Control a duo-ului, vor descrie ascensiunea lui West în topuri, relația sa cu mama sa, Donda West, reacția sa la moartea ei. De asemenea, imagini video și clipuri ale sale din Chicago în anii 1990. Seria va acoperi candidatura lui prezidențială eșuată din 2020, precum și impactul faimei asupra lui. Nu este clar dacă va aprofunda divorțul în curs de desfășurare al lui West de Kim Kardashian. Sau dacă își va concentra atenția asupra vieții timpurii și a carierei sale.

Foto: Facebook

Charles sau William? Pe cine vor britanicii ca viitor rege

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre