Simona Ionescu / Redactor Șef

După ce s-a iubit numai cu milionari, Cristina Spătar s-a mutat în Anglia ca să aibă din ce trăi

După ce s-a iubit numai cu milionari, Cristina Spătar s-a mutat în Anglia ca să aibă din ce trăi
Regina R&B-ului, Cristina Spătar s-a săturat de România. Și pentru că nu a mai găsit nimic de făcut aici care să-i aducă bani, a plecat în Anglia.

Cristina Spătar s-a reorientat. Nu mai are loc de muncă în România și a plecat în Anglia, în speranță că va avea mai mult noroc.

La începutul anilor 2000, cântăreața trăia în lux și se iubea cu un italian bogat din vestul țării, Mirco Maschio. Bărbatul îi făcea toate poftele, iar ea se bucura de o garderobă scumpă, de bijuterii și vacanțe exotice. Mirco a copleşit-o pe Cristina cu daruri scumpe: un Porsche Cayenne, în valoare de 92.000 de euro, un inel din platină şi cu diamante, în valoare de 35.000 de euro. Videoclipurile ei erau de cea mai bună calitate, fiind finanțate de Mirco. Erau la un pas de căsătorie, dar dintr-odată totul s-a destrămat. Se pare că italianul a părăsit-o brusc.

Cristina Spătar a revenit în Capitală și, la scurt timp, l-a cunoscut și s-a îndrăgostit de omul de afaceri Alin Ionescu, un tip mai mic cu vreo 4 ani ca ea. Cristina şi Alin s-au căsătorit civil în 2007, iar un an mai târziu au făcut şi nunta la biserică. Pe 13 octombrie 2009, Cristina a născut un băiat, botezat Albert, iar pe 10 aprilie 2012, a venit pe lume fetiţa cuplului, Aida Maria. Cei doi apăreau în public mereu fericiți și la fel de îndrăgostiți. În toamna lui 2015, Alin Ionescu a fost arestat şi acuzat că ar fi fraudat statul cu 10 milioane de euro. După câteva luni a fost eliberat, dar procesul a continuat. Însă acel an 2016 a fost sfârșitul căsniciei lor. Bărbatul a intrat într-o altă relație și a gonit-o din casă. Divorțul a devastat-o și sentimental și financiar. Mai ales că, după cum declara, Alin Ionescu nu plătea pensie alimentară copiilor.

După ce s-a iubit numai cu milionari, Cristina Spătar s-a mutat în Anglia ca să aibă din ce trăi

Pandemia a afectat-o grav pe Cristina Spătar, care a fost nevoită să ia o hotărâre foarte importantă pentru viața sa. Și nici vreun domn cu buzunarul doldora nu a mai găsit după divorțul de afaceristul Alin Ionescu, așa că a lăsat Bucureștiul pentru Londra, acolo unde locuiește sora sa.

Aceasta a început să tragă sforile cu câteva luni în urmă, când și-a dat seama că toate conturile sunt goale, iar posibilitatea ca spectacolele și concertele să reînceapă este aproape nulă. Odată cu această decizie, ea speră că va renaște din propria cenușă. În plus, în Anglia își dorește să lucreze în imobiliare, unde știe că ar avea posibilitatea să facă banii pe care și-i dorește.

A ales imobiliarele

„Toți artiștii o duc rău. Nu știu ce se va întâmpla de acum încolo, vom vedea. Cristina este una dintre persoanele care se află în această situație ingrată. Și anul trecut a fost greu, acum la fel. A cântărit foarte bine lucrurile și a decis să plece din țară. Are pe cineva în Anglia care o va ajuta și deja face demersurile necesare. Nu știm cât de repede sau cât de târziu se va întâmpla. Cert este că ea este foarte hotărâtă și deja merge acolo să se intereseze”, a povestit un apropiat de-al vedetei în urmă cu o lună.

S-a mutat în casa surorii sale

Pentru că nu-și permite să țină o casă, Cristina s-a mutat la Londra, în locuința surorii sale. Aceasta a avut mult mai mult noroc în dragoste ca artista, având o familie frumoasă și un partener de viață care o înțelege și tratează ca pe o regină. În ceea ce o privește pe fosta regină a R&B-ului, aceasta s-a despărțit de ultimul iubit în urmă cu doar câteva luni și până în acest moment, niciunul dintre ei nu a comentat motivul.

„Am luat o pauză, așa am decis de comun acord. Relația mea cu Tibi e în pauză. Nu știu cum va reacționa, dar este destul de matur să știe despre ce e vorba. El în general știe toate amănuntele din viața mea. Nu știu dacă știe, dar chiar ne cunoaștem de foarte mulți ani”, a mărturisit bruneta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre