Simona Ionescu / Redactor Șef

Eforturile Danei Nălbaru pentru Dragoș Bucur și copiii lor. E de admirat o asemenea soție!

Eforturile Danei Nălbaru pentru Dragoș Bucur și copiii lor. E de admirat o asemenea soție!
Dana Nălbaru a uitat definitiv de perioada în care era una dintre cele mai căutate vedete. Nimic nu e mai important pentru ea ca familia, dar munca pentru a le asigura copiilor și soțului o alimentație sănătoasă nu e deloc ușoară.

Dana Nălbaru nu se plânge de nimic când vine vorba să le asigure copiilor alimentația sănătoasă de care au nevoie pentru a crește frumos. Ultimele imagini postate de fosta cântăreață, transformată total de la atâta muncă, spun totul.

Dana Nălbaru e cea mai fericită când muncește pământul și se bucură ca un copil când ies primele roade. Recent, aceasta și-a anunțat fanii că și-a plantat singură câteva legume, anunțându-și fanii că a ieșit și prima recoltă de castraveți delicioși.

„Noroiul cât casa în afara serei și încă frig…”

Dana Nălbaru, prima recoltă de castraveți. Sursă foto: Instagram

„O femeie obosită, dar fericită ca și-a plantat singură roșiile, castraveții si ardeii. Fain. Mi-a plăcut. (…) Dna Ani m-a învățat să pun legumele în seră, lucru pentru care îi mulțumesc și sunt recunoscătoare. Noroiul cât casa în afara serei și încă frig, așa că abia săptămâna viitoare o să plantez restul legumelor în grădină.

Norii au dat grindină acum câteva minute, dar stau în bucătărie și privesc livada în timp ce mâncarea fierbe pe foc. (…) Prima recoltă. Viața e frumoasă”, a fost mesajul Danei Nălbaru pe contul de socializare, alături de câteva fotografii sugestive.

Dragoș Bucur, în exercițiul funcțiunii

Dragoș Bucur, muncind pământul cu drag

Nici soțul artistei, Dragoș Bucur, nu se dă în lături de la a munci pământul. Ori de câte ori timpul îi permite, acesta se dezbracă la bustul gol, pune mâna pe lopată și cazma și își ajută soția la treburile casei. Fericit că are o familie fericită și sănătoasă. De altfel, o alimentație bio este tot ce are nevoie Dragoș Bucur, care suferă de diabet de peste 20 de ani.

Acesta a mărturisit că se luptă cu această afecțiune de când avea 22 de ani, iar de atunci are mare grijă de sănătatea sa. „Beam, mâncam și mă culcam. Poliurie, polifagie, polidipsie. Adică faci pipi des, mănânci mult, îți e sete în permanență. Sunt aceste trei simptome clasice. Slăbisem cred că vreo 15 – 20 de kilograme și la un moment dat te duci la doctor”, a povestit acesta, în cadrul unui podcast.

Pont pentru sănătate

Băutura cu ghimbir, excelentă pentru sănătate

Cu ceva timp în urmă, Dana Nălbaru le-a dat fanilor săi din online și un pont pentru sănătate, care face minuni pentru organism.

„One shot, în fiecare dimineață, pe nemâncate: O linguriță rasă de ghimbir, un vârf de linguriță curcuma, o linguriță rasă de miere de susură, un vârf de linguriță piper cayenne și câteva picături de zeamă de lamâie. Pe aceastea le „stingi” (amesteci bine) în puțină apă călduță și, imediat ce s-au amestecat, le bei dintr-o înghițitură. După, apă la discreție”, este sfatul Danei Nălbaru.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre