Simona Ionescu / Redactor Șef

Elena Băsescu l-a surprins pe mult iubitul Igor cu o petrecere surpriză. Imagini exclusive

Elena Băsescu l-a surprins pe mult iubitul Igor cu o petrecere surpriză. Imagini exclusive
Elena Băsescu pare că a fost mereu în căutarea iubirii pure, a loialității și, de ce nu, a frumuseții. Cu trei relații „de cursă lungă” la activ, dar cu tot atât de multe dezamăgiri, Eba și-a găsit un altfel de partener: un armăsar pur sânge pe nume Igor. Iată ce a făcut pentru el!

Relația dintre armăsarul negru Igor și Eba e veche și bine sudată. În afară de copiii ei, nicio altă ființă nu beneficiază de fluxul abundent de distribuiri pe rețelele sociale ale fiicei fostului președinte. Calul Igor este calul pe care Elena Băsescu îl călărește aproape în fiecare weekend și, datorită sumedeniei de poze postate de brunetă, a devenit și el o adevărată vedetă.

În plus, armăsarul a avut aniversarea, iar fiica fostului președinte, mamă a trei copii, a decis să îi organizeze o petrecere adevărată, cu tort de morcovi și baloane colorate în albastru.

Pasiunea Ebei pentru echitație e cât se poate de serioasă

Schimbarea radicală a Elenei Băsescu

Elena Băsescu nu mai este „Eba” cea care defila opulent pe podiumurile de modă, în cluburi sau care epata cu accesorii de lux la Bruxelles, ci e o femeie așezată, atentă la viața de familie și la copiii ei. De la mama ei, Maria, a descoperit pasiunea pentru echitație.

Maria Băsescu a fost un model de discreție și eleganță în toată perioada în care soțul ei a avut funcții publice. Practic, singurul moment în care „a ieșit în față” a fost pentru a povesti despre pasiunea ei, călăria. Fosta Primă Doamnă a României venea cu regularitate la un centru de echitație, fiind, conform spuselor antrenorului său citat de presă cu ani în urmă, „un as” în călărie. Nici acum n-a abandonat de tot. Din când în când, Maria Băsescu se mai plimbă pe cal.

După ce Traian Băsescu s-a retras din funcțiile publice, viața Mariei Băsescu a devenit mult mai liniștită și, așa cum mărturisea în 2015, se preocupa de nepoți și aproape zilnic mergea la hipodrom. Calul ei alb se numea Hoțu, un armăsar de sport românesc.

Elena Băsescu iubește caii și călăria ca și mama ei

Elena Băsescu a moștenit pasiunea pentru cai de la mama sa

Maria Băsescu i-a transmis fiicei sale pasiunea pentru cai, aceasta ducând-o de mică pe Sofia la călărie, după cum a mărturisit Elena Băsescu într-un interviu mai vechi.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre