Simona Ionescu / Redactor Șef

Elena Cârstea a ajuns de nerecunoscut. „Sunt piesă de pus la muzeu, la Antipa”

Elena Cârstea a ajuns de nerecunoscut. „Sunt piesă de pus la muzeu, la Antipa”
Începutul anului a fost extrem de greu pentru Elena Cârstea, care a trecut prin momente cumplite, în urma unui AVC și a mai multor episoade de pneumonie.

Una dintre cele mai bune voci ale României a fost internată peste două săptămâni în America, iar lângă ea a fost permanent soțul, care ar face orice ca partenera de viață să-și revină.

Deși face tratament de recuperare, Elena Cârstea nu și-a revenit complet. Din nefericire, cântăreața are probleme cu deplasarea și, date fiind temperaturile de peste 45 de grade, a renunțat la concediu și iese foarte rar din casă și atunci doar la insistențele soțului.

În stilu-i caracteristic, Elena a mărturisit că are trei bastoane cu cristale Swarovwsky, în trei nuanțe, pe care le asortează la hainele pe care le poartă și intenționează să-și mai comande unul roz. Există și un lucru bun: în curând va începe să meargă la serviciu, însă va avea o grijă sporită, pentru că obosește foarte repede.

„Îmi voi comanda și roz, ca să mă pot asorta”

„Tot cu bastonul cu cristale ma deplasez.  Am deja trei, unul alb, unul negru și altul albastru. Îmi voi comanda și roz, ca să mă pot asorta. Din păcate, încă nu mi-am revenit complet… Am probleme cu deplasarea, merg greu. Ceea ce mă enervează, pentru că eu mereu am fost activă. Recuperarea va mai dura câteva luni bune, fac zilnic, la piscină.

Elena Cârstea face eforturi mari să-și revină

„Ne înțelegem mai bine ca la început, avem o relație în care discutăm orice”

„Nu am putut să merg până acum la muncă. Sâmbătă încep, am un șef foarte drăguț și înțelegător… Nu mă pot mișca foarte mult, trebuie să țin cont de asta. Nu pot pleca în niciun concediu, sunt limitată… Soțul meu trage de mine să ieșim în oraș. Eu nu vreau să aud, nu pot face efort, obosesc foarte repede.

El e stresat să nu mi se întâmple ceva. Ne înțelegem mai bine ca la început, avem o relație în care discutăm orice. Tot ce facem, facem împreună. Aici e foarte cald. Nu poți sta afară, sunt 45 de grade. Eu nu am voie la soare…Iar la piscină, când merg la recuperare, stau cu pălărioara pe cap”, a povestit artista pentru Cancan.

„Fără țigare, cafeaua nu mai are același gust”

Din cauza problemelor de sănătate, Elena spune că a renunțat și la fumat, însă o are ambiție pentru că cel mai mult în acest moment își dorește să trăiască. „Nu mai fumez deloc. M-am lăsat brusc, pentru că vreau să mai trăiesc…Iar fără țigare, nici cafeaua nu mai are același gust… Nu mai am niciun viciu. Pot spune că sunt piesă de pus la muzeu, la Antipa”, s-a destăinuit faimoasa cântăreață.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre