Simona Ionescu / Redactor Șef

Elena Cârstea povestește cum și-a cunoscut soțul american. „Nu mi-am imaginat că o să iasă ceva”

Elena Cârstea povestește cum și-a cunoscut soțul american. „Nu mi-am imaginat că o să iasă ceva”
Cântăreața Elena Cârstea a știut întotdeauna ce bărbat vrea lângă ea, iar când l-a cunoscut pe Glenn Muttart a realizat că el cel pe care-l vrea pentru toată viața. Iar soțul american nu a dezamăgit-o niciodată.

Căsnicia Elenei Cârstea cu soțul american nu a fost deloc ușoară. Cei doi au trecut prin momente grele, iar anul trecut artista a suferit un AVC în urma căruia s-a recuperat greu. Acum însă lucrurile sunt bune, iar celebra cântăreață se bucură tot mai mult de familia ei.

Elena Cârstea a povestit recent și cum și-a cunoscut soțul. Totul s-a întâmplat pe rețelele de socializare, când a văzut pe un site că cineva e născut în aceeași zi cu mama sa. Și atunci ceva i-a atras atenția…

Elena Cârstea spune că pentru început au vorbit foarte mult pe internet, dar uneori Glenn „întrerupea brusc conversația, dar l-am lăsat în pace, nu mi-am imaginat că o să iasă ceva. Eram la Mediaș când l-am cunoscut, mă plictiseam și butonam pe calculator. Mi-a zis o prietenă de un site, am intrat și am văzut pe cineva care avea ziua de naștere ca a mamei mele”.

„Anul acesta facem 18 ani de la căsătorie”

Elena Cârstea și soțul american

Situația s-a schimbat atunci când Elena și Glenn s-au cunoscut personal. S-au plăcut, s-au îndrăgostit și anul acesta împlinesc 20 de ani și relație și 18 ani de căsătorie. „Glenn este un om extraordinar de drăguț, un tată excepțional pentru fete. Dacă nu ar fi fost așa, nu rămâneam cu el”, a spus Elena Cârstea pentru Unica.

Elena, mamă mândră cu două fete

Pentru fetele ei adoptate, Adriana și Sanda, Elena Cârstea ar face orice pe această lume. Ele sunt bucuria ei, iar tinerele o adoră. Adriana este acum la facultate, în Colorado, „se pregătește pentru medicină”, în timp ce Sanda a preferat să rămână în armată, pentru că îi place foarte mult. „Adriana este foarte cuminte și studioasă, iar Sanda este mai zăpăcită, are un spirit de aventurier. Sunt două firi complet diferite”, a spus fericita mamă. Elena Cârstea spune că nu se bagă în viața lor, însă le-a dat cel mai important sfat: „Cu ce decizii luați, cu alea o să trăiți”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre