Simona Ionescu / Redactor Șef

Elena Udrea, dublă fericire. A sărbătorit Crăciunul și ziua ei de naștere cu familia. Ce cadouri a primit micuța Eva

Elena Udrea, dublă fericire. A sărbătorit Crăciunul și ziua ei de naștere cu familia. Ce cadouri a primit micuța Eva
Elena Udrea și-a serbat astăzi ziua de naștere și este extrem de fericită. Aceasta se află în țară, împreună cu fetița ei Eva și cu iubitul Adrian Alexandrov.

Fostul politician Elena Udrea a împlinit astăzi 47 de ani și și-a serbat ziua înconjurată de cei dragi. Aceasta și-a petrecut sărbătorile la munte alături de fetița ei Eva, dar și de iubitul și tatăl copilului ei, Adrian Alexandrov. 

De Crăciun, fericita familie nu a fost singură, ci s-a alăturat sărbătorii și mama fostului ministru al mediului, care s-a pozat fericită alături de fiica sa și de nepoata Eva, acum în vârstă de doi ani: “Ce cadou minunat, de ziua mea! A început o ninsoare de poveste…Vă mulțumesc pentru urări și gândurile voastre bune, care vin să mă bucure și în acest an!”, a scris fostul politician pe Facebook astăzi. 

Micuța Eva, prima întâlnire cu Moș Crăciun

Fetița cuplului, Eva, care a împlinit în urmă cu câteva luni vârsta de 2 ani, a fost zilele acestea cât se poate de fericită, căci s-a bucurat de zăpadă într-un peisaj feeric de munte, dar și de prima întâlnire cu moșul. Mama sa a împărtășit pe rețelele sociale o serie de poze în care micuța apare lângă Moș Crăciun, îmbrăcată festiv, cu bluziță și fustă roșii.

Emoțiile au fost cu atât mai mari cu cât, în afara de magica întâlnire, Eva a primit și cadouri care au bucurat-o. Astfel, în fotografii se mai poate observa și un set de păpuși cu tot cu accesorii, dar și un alt set cu jucării pentru copii, semn că lista pentru Moș anul acesta a fost considerabilă, iar fetița a fost extrem de cuminte. 

Pe 30 noiembrie, Elena Udrea împărtășea o poză cu fiica ei jucandu-se în zăpadă la munte, în aceeași locație în care familia a sărbătorit acum Crăciunul. În imagine, Eva se bucura și atunci de joacă, împreună cu un cățel ce îi stătea alături, dovadă că aceasta are parte de o copilărie fericită și normală alături de părinții săi. 

Tendințele în materie de nunți pentru 2021. Cum se poate organiza „ziua cea mare” în pandemie

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre