Simona Ionescu / Redactor Șef

Erica „Macarena” Isac își arată adevărata față. În dormitor schimbă personajul din clipurile controversate

Erica „Macarena” Isac își arată adevărata față. În dormitor schimbă personajul din clipurile controversate
Erika Isaac, cântăreața care a scandalizat România în urmă cu câteva luni și-a arătat, în sfârșit, adevărata față. În dormitor, tânăra schimbă total personajul controversat din clipurile sale.

În urmă cu două luni, Erika Isac lua cu asalt topurile muzicale cu piesa controversată „Macarena”, cu care ajungea numărul 1 în trending pe YouTube. Erika Isac are 24 de ani și și-a construit o imagine de „bad girl” (trad. fată rea) în majoritatea clipurilor sale, în care critică defecte ale societății, dar trage și semnale de alarmă asupra pericolelor a care sunt expuse femeile, așa cum a fost în „Macarena”. 

Erika Isac a început să cânte încă de la vârsta de șase ani. Experiența sa pe scenele concursurilor de talente, inclusiv participarea la emisiuni precum „X Factor”, „The Four” și „One True Singer”, i-a consolidat reputația ca artistă talentată și curajoasă. 

Piesa „Macarena” are aproape 8 milioane de vizualizări 

În piesa Macarena, care a strâns aproape 8 milioane de vizualizări în 2 luni pe YouTube, Erika Isac  vorbește despre violența și abuzurile împotriva femeilor și a stârnit reacții inclusiv de genul acelora pe care le condamnă. 

Cele mai multe comentarii negative vin de la bărbați care i-au reproșat într-un mod violent că înjură sau că vorbește urât, adresându-i chiar ei injurii și făcând aluzii sexuale, deviind astfel discuția de la violența domestică, sexuală și agresiunile bărbaților împotriva femeilor.

Erika Isac și-a arătat adevărata față 

Cu toate că mulți o consideră o „fată rea”, Erika Isac și-a arătat adevărata față, dar și dormitorul. Într-un videoclip pus pe Instagram la „Povestea mea”, artista le-a dezvăluit fanilor cum arată camera ei, dar și ce se află în ea. Mai departe de imaginea pe care și-a construit-o, Erika și-a dorit să arate că este o fată normală ca oricare alta. Ba chiar colecționează păpuși de tot felul, inclusiv Barbie. Și are o obsesie pentru Harry Potter. 

„Mă gândeam așa că poate lumea crede că sunt bad girl (trad. fată rea), dar de fapt esteticul meu e ăsta. Jucării, colecționez jucării. Aia e o Barbie, ăsta este Coraline (…) și mașini Barbie. Am Harry Potter, pentru că sunt obsedată. Asta sunt eu de fapt ca om, asta e adevărata mea față”, a explicat Erika Isac pe Instagram. Așa că misterul a fost dezvăluit în totalitate, iar cei ce erau curioși ce se află în dormitorul cântăreței, au aflat acum. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre