Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Adevărul despre milionarul Sebastian Dobrincu și Mimi. De ce s-au despărțit, de fapt

Exclusiv. Adevărul despre milionarul Sebastian Dobrincu și Mimi. De ce s-au despărțit, de fapt
Sebastian Dobrincu, cel mai tânăr milionar din Silicon Valley, s-a despărțit de vloggerița Mimi și s-a cuplat cu Ioana Ignat. Presa autohtonă a relatat ieri că Dobrincu și Mimi s-ar fi despărțit în toamnă, însă lucrurile nu stau chiar așa. Cea care a tranșat situația a fost chiar Mimi. Care este adevărul și de ce s-au despărțit de fapt cei doi.

La cei 22 de ani ai săi, Sebastian Dobrincu este cel mai tânăr milionar român din Silicon Valley. Până recent, Sebastian s-a iubit cu vloggerița Mimi. Însă de câteva zile fanii celor doi au avut o surpriză pe rețelele sociale, căci Dobrincu a început să se afișeze chiar cu Ioana Ignat. Vestea despărțirii tânărului de Mimi a venit ca un fulger peste urmăritorii acesteia, care sunt în jur de 1 milion. Deși presa autohtonă a lăsat de înțeles că cei doi au rupt relația încă de anul trecut, lucrurile nu stau așa, după cum a povestit chiar Mimi. 

La începutul lunii februarie, Sebastian Dobrincu și cântăreața Ioana Ignat au lansat împreună piesa „Inimă Naivă”, iar chimia dintre ei doi era evidentă. Ulterior, în urmă cu câteva zile, au început să-și afișeze dragostea pe rețelele sociale. Semn că dragostea a mers mai departe de sticlă în cazul lor. 

Adevărul despre despărțirea dintre Mimi și tânărul milionar. Dobrincu a înșelat-o

Surse apropiate celor doi au declarat pentru Rețete și Vedete că Mimi și Sebastian au avut o relație timp de un an, până în urmă cu mai puțin de o lună, când s-au despărțit. Motivul a fost nimeni altul decât pasiunea subită a tânărului pentru cântăreața Ioana Ignat. 

Într-un video postat pe Instagram, Mimi a rupt tăcerea și a explicat exact de ce s-au despărțit și când. „Am văzut o grămadă de articole în presă în legătură cu mine și fostul iubit, care aparent se despărțise de mine în toamnă. Iar eu nu știam asta și ce să vedeți? Stăteam împreună și în aceeași casă. 

Nu, nu ne-am despărțit în toamnă, ci după ce a lansat el clip (n.r. piesa cu Ioana Ignat), pentru că eu credeam că el mă înșală cu fata cu care este deja. Așa că nu mai credeți tot ce se spune în presă, nu s-a despărțit nimeni în toamnă. Ne-am despărțit pentru că eram înșelată, iar dacă vreți să preluați ceva puteți să preluați treaba asta pentru că asta e adevărul. Și hai să nu ne mai ascundem după un păhărel”, a dezvăluit vloggerița pe rețeaua socială. 

Mimi le dorește fericire. Sebastian dă replica 

În același timp, Mimi, pe numele său real Mihaela Pantea, le-a transmis fericire celor doi și tot binele din lume.

„Trecusem peste subiect și vă zic din tot sufletul că nu mai aveam nici cea mai mică intenție să deschid subiectul vreodată. Dar în momentul în care îmi scriu oameni și primesc articole cu minciuni despre mine, evident că mă simt obligată să răspund. Nu le doresc răul, în niciun caz, le doresc tot binele din lume. Mă bucur din suflet că poate să fie fericit cu cineva. Dacă eu nu l-am făcut fericit sper din tot sufletul să-l facă ea”, a încheiat tânăra. 

Pe partea cealaltă, la două ore distanță de postarea lui Mimi, mesajul se pare că a ajuns la Sebastian, care s-a urzicat probabil în fața acuzațiilor că a înșelat-o pe fosta iubită.

„Nu vă încredeți în iluziile și răutățile nejustificate ale unora. Txs. Love all (n.r. mulțumesc, vă iubesc pe toți), a transmis Dobrincu, împreună cu o poză cu el și Ioana Ignat. 

Foto: Instagram

Dorian Popa și amintirile lui despre Alexandra Stan și iubirea lor

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre