Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Aladin va fi numele bebelușului pe care îl așteaptă Adela Popescu. Cine a făcut propunerea îndrăzneață

Exclusiv. Aladin va fi numele bebelușului pe care îl așteaptă Adela Popescu. Cine a făcut propunerea îndrăzneață
Adela Popescu mai are câteva luni până naște, însă poate sta liniștită. Știe deja care va fi numele bebelușului: Aladin Vâlcan.

Adela Popescu și Radu Vâlcan vor deveni din nou părinți, peste câteva luni. Cuplul așteaptă încă un băiețel, un frățior pentru pentru Alexandru și Andrei. Cei doi au decis că și al treilea băiat al lor va purta tot un prenume care începe cu litera A. 

„Cele trei nume care au intrat in finala, sugerate de telespectatori. Achim este un nume superb, Anton – rimează cu beton, Adrian, dar nu stiu dacă va fi un copil-minune. Daca ii puneam Ahile ma gandeam doar la mirosuri. Ideea e ca in continuare nu stim ce si cum sa facem”, a spus Adela Popescu în cadrul unei emisiuni TV. Ea a dezvăluit și că unul din copii își dorește ca noul frățior să se numească „Avionel”, declara recent prezentatoarea. 

Aladin Vâlcan, numele bebelușului pe care îl așteaptă Adela Popescu. Fiul ei Alexandru a făcut propunerea 

Se pare însă că toate propunerile de nume s-au dus pe apa sâmbetei, căci Adela a dezvăluit că fiul ei, Alexandru, a hotărât deja cum îl va chema pe frățior. „Am uitat să vă spun. Alexandru nu mai e mulțumit de numele bebelușului propus de el. Adica nu mai vrea să-l cheme Avionel. A venit cu o variantă mult mai bună. Aladin Vâlcan”, a dezvăluit Adela pe Instagram. 

„Am râs o oră” a mai spus prezentatoarea, care se distrează cu cei mici acum că stă acasă și îi supraveghează tot timpul practic. În ciuda faptului că Alexandru și Andrei sunt încă mici, Adela nu se stresează și nu este o mamă speriată. Ba din contră, este foarte relaxată ca părinte, în timp ce, conform spuselor ei, Radu Vâlcan este cel care se agită de obicei. „Ahhhh, ce frumoasă e viața cu copii mari, deci autonomi! Ahh, și ce puțin mai avem parte să o trăim. Să ne bucurăm, deci, bărbate, că în curând iar ne da trezirea, din trei în trei ore, un puțoi mic și plângăcios”, scria Adela recent pe Facebook. 

Foto: Instagram

Răzvan Simion a făcut marele anunț. Ce a spus despre el și Daliana

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre