Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Bianca Drăgușanu „abonată” în locația de evenimente a familiei Bădălău. Claudiei Pătrășcanu n-o să-i placă ce se întâmplă

Exclusiv. Bianca Drăgușanu „abonată” în locația de evenimente a familiei Bădălău. Claudiei Pătrășcanu n-o să-i placă ce se întâmplă
După suișuri și coborâșuri, relația dintre Bianca Drăgușanu și iubitul ei, Gabi Bădălău, a intrat într-o etapă nouă. În care inclusiv familia bărbatului face pași spre menținerea unei relații cu blondina în termeni nu doar civilizați ci mai apropiați.

Declarațiile, pe care, în trecut, Bianca Drăgușanu le-a făcut la adresa mamei lui Gabi Bădălău nu au fost dintre cele mai confortabile. Vedeta nu ascundea faptul că nu e agreată de femeie dar, în egală măsură, se poziționa ferm și transmitea clar că nu are nevoie de aprobarea ei pentru a avea o relație cu Gabi.

Pe de altă parte a fost de notorietate faptul că nici sora iubitul Biancăi Drăgușanu nu o agrea în mod deosebit, drept pentru care, deși cei doi erau deja împreună de mai mult timp, Bianca nu s-a numărat printre invitații la nunta Sabinei.

Bianca Drăgușanu face reclamă la greu domeniului de evenimente al familiei Bădălău, ori de câte ori e acolo

Între timp însă lucrurile pare că s-au schimbat radical astfel că, de câteva săptămâni, Bianca Drăgușanu este nelipsită din domeniul de evenimente deținut de familia Bădălău. Săptămâna trecută a participat la aniversarea viitoarei sale cumnate, alături de care s-a și fotografiat și a distribuit imaginile pe rețelele sociale.

Gabi, Bianca și copiii, împreună în weekend

În weekendul acesta, Bianca a revenit și a participat la un nou eveniment alături de familie, un botez. Ocazie numai bună pentru ea să se filmeze în locație și să posteze imaginile pe rețelele sociale menționând punctual locul în care se afla. Mai mult decât atât, după cum reiese din fotografiile distribuite atât de ea, cât și de iubitul ei Gabi Bădălău, copiii acestuia se simt bine și ei în anturajul Biancăi.

Bianca, Gabi și copiii lui au petrecut weekendul la locația de evenimente a familiei Bădălău. Iubitul Biancăi a postat imagini cu ea și unul din fii, îmbrăcat în același costum roșu

Pentru că altfel nu se poate explica acum atât Bianca, cat și cei doi fii ai lui Bădălău cu Claudia Pătrășcanu se află împreună, în același timp, în același loc. Este de la sine înțeles că mama copiilor nu se bucură prea tare de prezența Biancăi în anturajul copiilor. De altfel recent, într-un podcast, aceasta chiar declara cum se poziționează în legătură cu noua femeie din viața fostului ei soț: „Mi-e greu să accept prezența ei în preajma copiilor mei”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre