Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Bianca Drăgușanu și Daria Radionova se ceartă pe tema „Care și-a băgat fire sub piele prima!”. Rivalele aduc dovezi

Exclusiv. Bianca Drăgușanu și Daria Radionova se ceartă pe tema „Care și-a băgat fire sub piele prima!”. Rivalele aduc dovezi
Zilele trecute, Bianca Drăgușanu ținea în suspans audiența prezentând o nouă intervenție medicală de înfrumusețare pe carte a ținut să o documenteze video și să  o arate tuturor.

Bianca Drăgușanu și-a tras de ochi. Mai exact și-a ridicat și întins colturile, astfel încât să își  prelungească „ochii de pisică”.  După ce a dat indicații medicului să tragă mai mult spre alungirea ochilor, s-a declarat satisfăcută. „Sunt ca o vulpiță”, a spus Bianca.

Procedura venea după o serie de multe altele, căci în ultimele luni Bianca a tot fost pe la medicii esteticieni. Ea și-a mai făcut botox, a mai injectat hialuronic, și a avut de „lucrat” și la aspectul sânilor.  Dar acum am aflat de ce și-a tras Binaca de ochi.

„Fetele” lui Bodi se uită una după alta. Și nu se lasă mai prejos

Dacă Bianca făcea procedura pe la începutul săptămânii, ieri, rivala ei „en titre”, Daria Radionova, cea care i-a stricat căsnicia cu Alex Bodi, a povestit că a făcut aceeași procedură. Dar nu acum, după Bianca, ci în urmă cu două săptămâni. Daria exemplifică în imagini rezultatul de care e foarte mulțumită.

Radionova, din nou cu Bodi

Zilele acestea, Daria Radionova și Alex Bodi păreau a forma din nou un cuplu de vis, relația începând la scurt timp după ce moldoveanca i-a dat papucii milionarului turc cu care se logodise prin toamnă. Între timp, Rețete și Vedete a dezvăluit în exclusivitate că între Alex și Daria e mai mult o manevră de imagine, decât o iubire sinceră. Citește mai multe AICI! 

Totodată, aerul de rivalitate s-a păstrat între cele două „fete ale lui Alex Bodi”. Așa că nu se lasă una mai prejos decât alta. Și, dacă Daria Radionova, ultima fostă logodnică a lui Alex Bodi, și-a alungit ochii la medicul estetician, ultima fostă nevastă a acestuia a dat și ea fuga la cabinet și a cerut aceeași procedură.

Așa cum Rețete și Vedete a mai notat în trecut, cele două frumuseți tunate seamănă izbitor. Și au, ambele, au aceleași intervenții de înfrumusețare făcute. Ba chiar au si afaceri similare – buticuri cu haine. Pe care și le promovează identic, deseori pozând chiar ele în hainele pe care le vând.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre