Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Brigitte se ia de fața lui Pastramă. A ajuns la concluzia că pe soțul ei îl trada chipul

Exclusiv. Brigitte se ia de fața lui Pastramă. A ajuns la concluzia că pe soțul ei îl trada chipul
După ce a anunțat despărțirea de Florin Pastramă, Brigitte nu se oprește și reușește să-l facă albie de porci pe bărbatul cu care a stat trei ani. În fiecare zi îi dă câte o palmă (virtuală) peste față, în public.

De când a anunțat separarea de soțul ei, Brigitte Pastramă nu contenește să ofere, prin pilde și citate biblice, exemple despre ceea ce o nemulțumește al soțul ei.

Brigitte a anunțat divorțul cu doar câteva zile în urmă și a mai spus că se va despărți la notar. „Am trăit trei ani de zile în mocirlă, o sa divorţăm la notar, nu avem de împărţi, m-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imaginea publică”, a spus Brigitte pentru Click.

Printre motivele care au stat la baza acestei decizii este comportamentul violent al lui Florin Pastramă. Nu o dată Brigitte a fost lovită, chiar și de față cu angajații.. „Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui sa le spun, îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care nu poți să treci. Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie.

Nu am de ce să ajut pe nimeni. Am ajuns să fiu batjocorită și Florin să fie postat de familia lui, să fie dat la Poliție. Este o situație… printre ce oameni mă aflu? Eu am nevoie de un bărbat care să mă susțină, cu care să clădesc ceva. Dacă am învățat ceva de la Ilie, a fost că lucrurile sunt constructive și distructive”, a declarat fosta soție a lui Ilie Năstase, în trecut.

Brigitte spune cum și-a dat soțul ei arama pe față

Recent ea l-a numit „șarpe” într-o postare, pe Florin Pastramă. Ultima ei ieșire publică face referire la unul din marile păcate ale creștinismului, și anume sodomia. Brigitte a ajuns la concluzia că pe soțul ei îl trada chipul, în toate relele pe care i le-a făcut.

„Înfățișarea feței lor mărturisește împotriva lor, și, ca sodomiții, își dau pe față nelegiuirea, fără s-o ascundă . vai de sufletul lor, căci își pregătesc rele”, a citat Brigitte Pastramă din Isaiia 3:9.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre