Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Carmen Electra, legată fedeleș. Plăceri extreme care-i aduc „fericirea”

Exclusiv. Carmen Electra, legată fedeleș. Plăceri extreme care-i aduc „fericirea”
Are 48 de ani și arată mai bine ca multe din top modelele care defilează azi. Dimensiunile ei: 91-58-89. Carmen Electra dezvăluie care e secretul apariției de senzație care e în ciuda vârstei la care multe dintre femei renunță să mai creadă în frumusețe. A dezvăluit în ce constă „fericirea” ei.

A fost iepuraș Playboy și a cunoscut gloria după ce a apărut în serialul Baywatch. Continuă să arate extraordinar chiar și la 48 de ani.

Tara Leigh Patrick s-a născut pe 20 aprilie 1972, la Sharonville, Ohio, SUA.  Acesta este de fapt numele adevărat al actriței. Carmen Electra e doar numele de scenă. Actrița provine dintr-o familie cu șase copii (mai are patru frați și o soră): tatăl a fost chitarist, iar mama cântăreață. Are origini complexe: engleze, irlandeze, olandeze și germane.

Rolul din cunoscutul serial Baywatch a aruncat-o direct în lumina reflectoarelor, iar revista Playboy a ajutat-o să-și expună la maxim formele apetisante. De-a lungul vieții a ținut prima pagină a publicațiilor.


Orlando Bloom e tătic. Cum se numește fetița dăruită de Katy Perry

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo în vacanța de lux. Fanii speculează că cei doi s-au căsătorit în secret


În 1998, de exemplu, a umplut presa de titluri care îi menționau numele. S-a căsătorit cu  excentricul Dennis Rodman, au stat  împreună doar câteva luni, apoi au divorțat și a ajuns să se recăsătorească, cu Dave Navarro. Mariajul lor a durat 4 ani, din 2003 până în 2007.

Fericire din plăceri extreme

Cu peste 1,2 milioane de urmăritori pe social media, Carmen Electra e foarte atentă să le arate fanilor detalii din viața ei. Chiar dacă e vorba de chestiuni mai intime. Recent a postat o imagine în care e suspendată în legături deasupra unui bazin cu apă. Are legătură cu Meister Schmerz un artist care activează într-un colectiv artistic, Embrace Chaos.

„Îi motivez pe oameni să facă de bună voie lucruri pe care în mod normal nu ar fi înclinați să le facă. Apoi îi pocnesc în anus” – așa se prezintă acesta pe contul său de Twitter. Pe Instagram artistul prezintă o serie de fotografii cu persoane legate, între care și Electra. „De data asta Carmen Electra mi-a cerut să o leg. Lucrurile pe care le-am făcut la Daves în acea vară …. 😈”, a notat Meister Schmerz în postarea sa cu diva.

Conform site-ului grupării, „Embrace Chaos este o directivă artistică a conexiunilor umane care folosește suspensia pentru a facilita experiențele care schimbă viața și pentru a documenta frumusețea conținută în ele. Creăm momente în spațiu în care corpul uman este liber de legăturile gravitaționale și este în forma sa cea mai vulnerabilă, dar puternică.

Actul suspendării este un eveniment fizic dureros și emoțional care transmite esența experienței suspensiei. La baza sa, Embrace Chaos este experiența colectivă a artiștilor în suspensie din întreaga lume creând amintiri și legături care durează o viață”. Unele persoane care participă la astfel de performance-uri acceptă să li se treacă cârlige mari, metalice, prin piele.

Secretul tinereții aparente

Carmen Electra a ajuns la 48 de ani, iar după o viață tumultoasă spune că frumusețea vine din interior. Marele ei secret pentru felul în care arată este acela că e fericită.  Starul are o optică aparte și despre operațiile estetice. Nu are nicio problemă să recunoască faptul că a apelat la ele. Fericirea ei e favorizată și de aceste intervenții. Mai spune și că ele sunt un rău necesar.

„Poți să fii cea mai frumoasă persoană din lume, degeaba dacă nu ești fericită. Dacă ești trist sau măcinat de dureri, atunci nu te vei simți frumos.  Cred că fiecare este liber să își facă operații estetice, dacă acest lucru contribuie la fericirea ta. Dacă iei în serios o asemenea decizie, atunci asigură-te că te duci la cei mai buni specialiști”, a precizat recent Carmen Electra.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre