Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Ce declarații de dragoste își fac Gina și Smiley în public

Exclusiv. Ce declarații de dragoste își fac Gina și Smiley în public
Gina Pistol și Simley nu se mai rețin în a-și face complimente în public. Cele două vedete, care vor deveni părinți în curând, par mai îndrăgostite ca niciodată. Ultimele lucruri pe care le-au împărtășit cu fanii sunt de-a dreptul emoționante.

De când a rămas însărcinată, Gina a povestit deseori transformările fizice și psihice prin care trece. Ea a recunoscut că deseori trece prin fluctuații emoționale, iar stările psihice i se schimbă de la un moment la altul.

Are marele noroc că e iubită necondiționat și mai presus de atât. Amintim numai surpriza pe care iubitul ei, cântărețul Smiley, i-a făcut-o cu ocazia aniversării zilei de naștere, când, la prima oră a dimineții, Gina Pistol s-a trezit în sufragerie cu un cvartet care i-a cântat cele mai frumoase tangouri de dragoste.

Cum își fac declarații de dragoste Gina și Smiley

Complimentele și declarațiile de iubire se țin lanț. „Ce frumoasă ești”, îi spune Smiley, din mașină, în timp ce au plecat împreună, undeva. Ea spune că iubitul nu a lăsat-o să se aranjeze ca o divă ce este, și că e cam ciufulită, dar iubitul o asigură că e absolut minunată. „Îți mulțumesc că mă iubești chiar și atunci când sunt instabilă emoțional”, i-a declarat Gina, public, într-o postare pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

Cei doi iubiți, deși sunt împreună de aproape trei ani, au evitat să apară împreună în tot acest timp, dat fiind că lucrează la trusturi concurente. Abia din primăvară, au apărut primele postări pe rețelele sociale cu ei împreună. Apoi, tot de ziua Ginei Pistol, Smiley i-a mai făcut o surpriză copleșitoare, dând curs unui impuls de neconceput în trecut: s-a dus la ea la serviciu, la Antene, unde iubita lui filma Chefi la cuțite, cu un tort, pentru a continua și acolo sărbătoarea.

Gina Pistol și Smiley vor avea o fetiță împreună. Cei doi nu au anunțat încă numele micuței, dar o alintă „Buburuza” sau „Gărgărița”.

Sursa foto: Instagram

Soția lui Rod Stewart, de pe covorul roșu în secția de poliție. Cum a ajuns fostul fotomodel acolo

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre