Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Ce relație au fetițele Andreei Bălan cu Viviana, iubita lui George Burcea

Exclusiv. Ce relație au fetițele Andreei Bălan cu Viviana, iubita lui George Burcea
A fost o vreme în care aproape că s-a crezut că relația dintre Burcea și Sposub s-a încheiat, la fel de spontan cum s-a născut, dar nu a fost așa. Era doar o pauză ( publicitară) înainte ca vedetele să intre în noi proiecte.

Marea surpriză e alta. Dacă în toată perioada relației lor, părea că George Burcea petrece singur timp cu fetițele sale, fără ca acestea să îi cunoască iubita, lucrurile s-au schimbat. Să vedeți ce relație au fetițele Andreei Bălan cu iubita lui George Burcea, Viviana Sposub.

Ce condiții a pus Andreea Bălan la divorț

George Burcea a declarat că nu își dorea să divorțeze. Dar, după ce a divorțat, a avut de îndurat interdicțiile puse de fosta sa iubită. Andreea Bălan a fost fermă. A spus din start că nu vrea ca fetițele sale să le cunoască pe „mândrele” cu care tatăl ar fi putea umbla.

Andreea Bălan și George Burcea s-au luat la întrecere, joi, una din cele mai importante zile din viața lor

În timp ce afirma asta, ea însăși era într-o relație cu Tiberiu Argint. Iar multe din vacanțe și excursii care au avut loc peste an, cu fetițele, l-au avut și pe el în preajmă. Rețete și vedete a scris despre acest aspect. Chiar dacă amorezii nu postau fotografii împreună, era și este greu de crezut că bărbatul mergea pe urmele lor și nu se intersectau. Sau că se vedea doar în mare secret exclusiv cu Andreea.

Fetițele Andreei Bălan o iubesc pe „Vavi”

Între timp, se pare că relația actorului George Burcea cu iubita sa, prezentatoarea și asistenta TV Viviana Sposub, a cam trecut proba timpului și sunt într-o fericită relație de amor. Cei doi își văd de proiecte și se iubesc mai mult ca oricând.

Și stau împreună, iar fetițele lui George Burcea și Andreea Bălan au ajuns să o cunoască pe Viviana. Și mai mult decât atât. Cele mici au îndrăgit-o instantaneu. Dovadă stau filmulețele postate de tăticul lor, fericit, pe rețelele sociale. În weekendul acesta, fetițele au mers la tati și la Viviana.

Ele îi spun Vavi iubitei lui George Burcea. Marea distracție a fetelor e să se joace, cu Viviana, de-a salonul de coafură, și să își împletească codițe cât mai colorat.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre