Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Cine este Băiatul după care e topit Alex Bodi

Exclusiv. Cine este Băiatul după care e topit Alex Bodi
Este evident pentru toată lumea că lui Alex Bodi îi plac domnișoarele de un anume fel. Practic toate iubitele lui au fost alese după aproape același tipar. Fotografiile vorbesc de la sine. Totuși în viața bărbatului e loc și de altceva.

Ca să știți cine este băiatul după care e topit Alex Bodi, e suficient să aruncați o privire atentă pe rețelele sociale ale controversatului om de afaceri plin de mușchi și de bani. Se numește Jitte. În trecut, i-a făcut cunoștință cu el și Biancăi Drăgușanu. Era în perioada de după divorț, când tocmai se împăcaseră și erau, din nou, iubiți.

După ce a fost consemnat luni de zile  acasă, în vila sa de la marginea Bucureștiului, omul de afaceri a scăpat de arest la domiciliu, iar acum e liber să călătorească și să umble pe unde îi dorește inima. După ce a dat fuga la Monaco, ca să prindă puțin bronz pe riviera, a ajuns și la Băiatul său iubit. Nu s-a putut abține și a postat un mesaj emoționant. „Jitte…my beautiful boy! Long time no see”. Îl mângăie și îl răsfață cum numai el știe. Apoi îl încalecă.

Cine este băiatul după care e topit Alex Bodi

Alex Bodi are un cal. Este un armăsar negru, splendid, păstrat și îngrijit atent, într-o herghelie de pe plaiurile sale natale, mai exact de la Copșa Mică.

Fanele lui Alex Bodi s-au îngrămădit să-l laude pentru armăsarul focos ce seamănă cu stăpânul. „Uitându-mă la poza asta,spune tot despre sufletul tău.”iubești și ești iubit”!”, i-a scris una din ele.

Cu puțin timp înainte să se despartă definitiv de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi a dus-o pe aceasta într-un weekend romantic de călărie și a urcat-o pe cal. Vedeta a împărtășit atunci cu fanii momentul, distribuind mai multe fotografii.

Sursa foto: Instagram

Cum verifici în fiecare zi cât de sănătos ești

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre