Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Concurenții unui show de televiziune și-au scris în piele, ca să nu uite niciodată

Exclusiv. Concurenții unui show de televiziune și-au scris în piele, ca să nu uite niciodată
Tatuajele sunt o formă de artă care a apărut din cele mai vechi timpuri, iar inițial, după cum arată cercetătorii, avea rol ritualic. În ziua de azi oamenii de tatuează din rațiuni estetice și emoționale. E și cazul participanților la una din cele mai îndrăgite emisiuni de televiziune de la noi.

Concurenții unui show de televiziune și-au scris în piele, ca să nu uite niciodată, numele celor care i-au inspirat. S-a întâmplat în ultimul sezon Chefi la cuțite. Cei mai  simpatici concurenți și-au luat inima-n dinți și s-au tatuat. Unul dintre acetșia e japonezul Rikito Watanabe.

Într-o limbă română savuroasă, acesta a dezvăluit întreaga experiență, pe o rețea de socializare. „Prima baiet cu tatuaj de @chef.sorinbontea.official 💖💚 (…) Când am avut liberă de la filmare am avut electricitate in capu meu ⚡️⚡️“Riki, cred ca ești prima Baiet cu nume de @chef.sorinbontea.official pe tine”. Și am întrebat @paulvasilee “frateee, unde ai făcut tatuaj cu furculița?” Și el zice “ hai cu mine!”

Și am făcut acolo:  zile când am luat 3 cuțite prima, echipa verde 💚 first day,  furculița 💚💎 și nume de chef Bontea!! Oricum toată lumea ziceai “baaa Riki ești nebun de tot” dar eu personal sunt japonez și vreau sa sta memorie de  @chefilacutite forever!”. Frumușelul asiatic a explicat și ce l-a determinat să ia așa o decizie pe viață: „când am venit la emisiune de chefi, e schimbat viața mea pana acum și eu nu vreau sa uit niciodată…💖💚😌🤙🏻💎”.

Concurenții unui show de televiziune și-au scris în piele

Și Narcisa Birjaru, câștigătoarea ultimei ediții Chefi la Cuțite s-a tatuat și ea. Tatuajul ei este dedicat lui Speak și lui Chef Scărlătescu. Ea și-a scris în piele ca să le arate recunoștință pentru că au susținut-o și încurajat-o pe parcursul show-ului culinar de la Antena 1.

„După cum am promis @iamspeak cuvântul e cuvânt! Vreau să-ți mulțumesc pentru încrederea care m-ai făcut să o am în mine și pentru minunatul om care ești(…) @chef_catalin_scarlatescu find mentorul meu perfect semnătura ta nu avea cum sa lipsească! Te iubesc”, a scris pe Instagram Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite, când și-a anunțat actul de bravură.

Și concurenții altor ediții au ajuns la tatuatori

Dar ei nu sunt primii concurenți tatuați. Bogdan Vandici, câștigătorul sezonului 2018 Chefi la cutite, a fost primul care și-a făcut un tatuaj incredibil. S-a întâmplat la scurt timp după difuzarea finalei sezonului 5. Bogdan a decis că vrea să păstreze pe viață amintirea acestui show. Așa că și-a tatuat pe braț strumful jedi luptător.

Acest personaj a fost simbolul echipei din care a făcut parte, Echipa albaștrilor. Iar tânărul nu a fost singurul concurent din Echipa albaștrilor care a vrut să marcheze experiența de care a avut parte. Colegii lui, Gabriel Mocanu și Robert Csaba ,și-au tatuat și ei același element.

Cine este juratul care s-a tatuat

Inclusiv unul dintre jurați s-a tatuat. La el a durat ceva mai mult să finalizeze „opera”. Mai precis, 4 ani. Iată ce povestește. „În 2012 am primit cadou de la iubita mea un tatuaj făcut de un om pe care îl admir foarte tare, Alex Petcu. Acum, în 2016, am reuşit să îl termin şi în felul acesta să mă bucur şi de schiţa tatuajului înrămată!”, a fost mesajul său.

Juratul le-a spus fanilor curioşi, care l-au bombardat cu întrebări, că desenul reprezintă un blazon. De fapt, leul este zodia din care face parte, iar citatul scris în latină îl reprezintă: Dumnezeu a creat mâncarea, Diavolul bucătarii”, relatează chef Florin Dumitrescu.

Sursa foto: Pixabay, A1.ro, Instagram

Chef Cătălin Scărlătescu, amănunte picante despre viața sentimentală. Cum le ia mințile femeilor

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre