Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Copiii Elenei Băsescu, la plimbare cu tata și cu mama vitregă

Exclusiv. Copiii Elenei Băsescu, la plimbare cu tata și cu mama vitregă
Fostul soț al Elenei Băsescu se pregătește să devină tată pentru a treia oară. Noua lui soție este însărcinată cu o fetiță.  

Bărbat responsabil și implicat în viața de familie, Bogdan Ionescu vrea să își țină aproape toți urmașii, astfel au ajuns copiii Elenei Băsescu, la plimbare cu tata și cu mama vitregă. Un prieten al tânărului a trimis redacției Rețete și vedete un video în care apare familia reunită.

Bogdan Ionescu, la volan, o are alături pe soția sa, Sheila, iar de pe bancheta din spate salută voioși cei doi copii ai săi cu fiica fostului președinte. Traian jr. și Sofia Anais au avut o zi și o seară speciale în compania tatălui și a mamei lor vitrege. Ei au primit jucării noi. Fetița e super încântată de rolele ei care luminează, în timp ce băiețelul a primit un mini ATV.

Acum un an, Bogdan IonescuSyda, fostul  ginere al lui Traian Băsescu, s-a  recăsătorit. Petrecerea de după nunta cu turcoaica Sheila Giafer s-a ținut într-un palat din Istanbul transformat în hotel de cinci stele. Nunta a urmat după o căsătorie la starea civilă extrem de discretă, în București. Înainte să se căsătorească, cei doi formau deja un cuplu, de un an.

Cum s-au cunoscut Sheila și Elena Băsescu

În vară, Syda a primit de la frumoasa sa soție, cea mai frumoasă veste: va fi din nou tătic. Nepoțeii lui Traian Băsescu vor avea în curând o surioară. Iar pentru că părinții cred că familia trebuie să fie unită, iar copiii să fie prieteni unii cu alții, Sheila a fost introdusă rapid în viața celor doi juniori. Ei au o relație fericită și, cu siguranță, frații mai mari se vor bucura de noua lor surioasă, când aceasta se va naște.

Chiar dacă s-au separat, când vine vorba de copiii lor, Elena Băsescu și Bogdan Ionescu fac tot ce le stă în putință ca micuții să fie fericiți. Tăticul e prezent la aniversările copiilor, și mereu are grijă ca aceștia să petreacă timp în compania lui. Și toamna aceasta, la aniversarea de opt ani a fiicei Anais, Bogdan Ionescu a participat. Și nu a fost singur, ci însoțit de soția sa, Sheila.

Bogdan Ionescu și Elena Băsescu s-au căsătorit în 2012, iar patru ani mai târziu au divorțat într-un mod discret.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre