Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Copiii lui Țiriac își dau provocări pe internet

Exclusiv. Copiii lui Țiriac își dau provocări pe internet
Copiii lui Ion Țiriac se provoacă unul pe altul, prin intermediul internetului. O parte din ei. Al treilea e exclus. Oare de ce?

Fostul mare tenismen Ion Țiriac este unul dintre cei mai bogați bărbați din România, dar marea lui bogăție sunt copiii. Are trei. Primul, Ion Alexandru Țiriac, 34 de ani, e cel mai mare, născut din relația cu manechinul Mikette von Issenberg. Apoi i-a avut pe Karim și pe Ioana Natalia.

Mama ultimilor doi copii este jurnalista egipteană Sophie Ayad. Mezina familiei are 22 de ani, fiind cu doi ani mai mică decât fratele ei, și este de o frumusețe răpitoare. Copiii au crescut cu părinții despărțiți încă de când erau mici, dar au avut o viață fără griji, iar tatăl a avut grijă să fie prezent în viețile lor, și să îi țină aproape pe toți.

Partea frumoasă e că frații, chiar dacă au mame diferite, se înțeleg perfect. Țin legătura și se iubesc. Zilele acestea, Ioana și Alexandru sunt în plină competiție sportivă. Trebuie spus că amândoi sunt extrem de sportivi. Aleargă, fac fitness, drumeții, își întrețin corpurile și, drept urmare, arată fabulos, chiar dacă nu i-au călcat exact pe urme celebrului lor tată, și nu s-a apucat de tenis profesionist niciunul dintre ei.

Provocare între frați

Ioana Natalia Țiriac își etala abdomenul plat de fotomodel, cu un peisaj urban din Miami în spate, cu numai două săptămâni în urmă.

Între timp, i-a lansat o provocare fratelui mai mare. L-a provocat pe Alexandru să stea în planșă cinci minute, la fel ca și ea. E un exercițiu greu, dar nu imposibil!

Iar Alexandru e un sportiv încercat. Contul său de Instagram, despre care, în glumă, susține că e alimentat de un alter ego, e plin cu postări din viața sa sportivă. „Big brother” a preluat provocarea și a promis că se va ocupa de ea, săptămâna viitoare.

Al treilea frate, Karim, nu a a fost inclus în provocare. Nici nu are cont de Instagram.

Sursa foto: Instagram

Țineți-vă bine!  A început războiul „develor” lui Bodi. Ce își aruncă Bianca și Daria în public

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre