Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Cui îi transmite Bianca Drăgușanu un mesaj subliminal de Crăciun?

Exclusiv. Cui îi transmite Bianca Drăgușanu un mesaj subliminal de Crăciun?
Bianca Drăgușanu e pragmatică, iar asta se știe. Vrea fapte concrete, inclusiv de la Moș Crăciun. A recunoscut totul, deși, la cum o știm, parcă nici nu era nevoie. Sau, poate, a vrut să transmită un mesaj?

Chiar dacă a avut iubiți și soți celebri și cu resurse, Bianca Drăgușanu a ajuns unde e prin forțe proprii. Și-a construit o afacere care îi aduce mulți bani și încasează sume fabuloase din postările pe care le face pe rețelele de socializare. Mii de euro îi intră în conturi săptămânal, după cum singură a mărturisit. Dincolo de asta, îi plac cadourile, iar ca să fie pe placul ei, trebuie să fie scumpe. O recunoaște chiar ea.

Recent, diva blondă a fost provocată să spună ce cadouri așteaptă de la Moș Crăciun. Răsfățata răsfățatelor a dat un răspuns tranșant. „Sunt pretențioasă! Ce simboluri?! Ți se pare că eu sunt o femeie așa, simbolică?” – a comentat Bianca Drăgușanu la întrebarea pusă în timpul unei emisiuni TV la care a fost invitată.

Admiratorii secreți ai Biancăi Drăgușanu

Acum rămâne de văzut cine îi va face cadouri scumpe. Bianca Drăgușanu nu duce lipsă de admiratori. Numai pe contul său de Instagram are peste 1,1 milioane de fani, iar admiratori pe care i-a păstrat secret i-au trimis buchete cu 100 de fire de trandafiri roșii.

Pe de altă parte, după despărțirea finală de controversatul om de afaceri din Mediaș, Alex Bodi, a rămas și fără inel de logodnă cu diamante. Acum spune că nu o interesează să intre într-o nouă relație, fiind focusată pe altceva. „Cu dragostea sunt pe hold…În momentul de față nu am timp să îmi fac un iubit, vin Sărbătorile. Deja mi-am făcut planuri care nu includ niciun iubit. Sunt foarte ocupată și sunt foarte bine. În momentul de față nu consider că am nevoie de o relație pansament.

Probabil așa ar părea. Am trecut printr-o situație dificilă, voi ați văzut cât m-am chinuit în doi ani de zile. Dumnezeu a făcut o mișcare incredibilă prin care eu am scăpat”, a spus Bianca Drăgușanu într-un interviu pentru ”Vorbește lumea”, semn că, cel puțin pentru moment, nu este într-o relație și nici nu o are în vedere.

Sursa foto: Instagram

Divorț secretizat cu „bandă neagră” în cazul Bălan – Burcea. Care e scopul Andreei

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre