Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Cum a ajuns Oana Roman „Inamicul public” numărul 1

Exclusiv. Cum a ajuns Oana Roman „Inamicul public” numărul 1
Nu are viață ușoară fiica fostului premier Petre Roman. Viața Oanei e pusă sub microscop, disecată și analizată.

Unii o iau de model, pentru alții Oana Roman  a ajuns „Inamicul public” numărul 1. Iar aici lucrurile au luat-o rău razna. Nu e o noutate pentru ea. De când are statutul de vedetă a trebuit să se obișnuiască.  Însă, tot neplăcut este.

Recent, Oana Roman a dezvăluit până unde s-a ajuns cu mesajele. Vă amintiți că, de luni bune, Oana a decis să restricționeze accesul fanilor pe paginile ei de socializare. În sensul că nimeni nu mai poate posta comentarii la imaginile difuzate de vedetă.

Oana Roman, jignită ca la ușa cortului

„Mi-a scris azi una că se bucură că tata m-a părăsit, pentru că nu merit să am părinți. Și că se miră că am scăpat de problemele de după ce am născut, pentru că nu meritam să trăiesc. Eu sunt inamicul numărul unu al României, că așa mă prezintă. Sunt, citez: cretină, jegoasă, leneșă, incultă, proastă, hoață, nemernică. Și cam orice adjectiv peiorativ la care vă puteți gândi. Eu nu înțeleg scopul. Adică la ce folosește cuiva în țara asta faptul că mă calcă în picioare, mă jignesc și mă denigrează în felul ăsta?

Adică în ce fel le schimbă lor viața? Îmi fac mie un rău, să zicem. În mintea lor. Și? La ce ajută? Aveți mai mulți bani aveți, mai multă iubire? Când faci ceva, orice, ai un scop. Care este scopul? Să mă faceți pe mine să nu mă mai bage lumea în seamă? E imposibil. Cei care mă admiră sunt infinit mai mulți decât voi. Statistic.

Deci, am un singur mesaj tot ce faceți, instigate de persoane care au foarte mari probleme: este practic un rău pe care vi-l faceți singure. Vă distrugeți sufletul și vă pierdeți timp pe care nu îl veți mai primi înapoi făcând rău cuiva pe care nu-l cunoașteți și care nu va afectează existența în niciun fel”, a transmis Oana Roman.

Contractele de publcitate, motiv de invidie

Oana crede că toate acestea i se trag de la contractele de publicitate pe care le desfășoară în mediul online. De aceea, ea a ținut să liniștească pe toată lumea că nu lucrează cu agenții, nu are manager și nu trăiește din ceea ce postează pe Instagram. „Am clienți care vin la mine direct pentru că au încredere în mine. Toți sunt mulțumiți și toți prelungesc contractele, so keep calm”, a mai spus Oana Roman.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre