Oana Roman spune cum a câștigat pariul care i-a schimbat viața

Oana Roman spune cum a câștigat pariul care i-a schimbat viața
Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri cu prietenii din online, Oana Roman le-a spus fanilor săi tot ce vroiau să știe legat de cura de slăbire.

În aproape doi ani, Oana Roman s-a schimbat radical. A slăbit spectaculos și a întinerit. Cum a reușit.

Oana Roman spune adevărul. Care e motivul pentru care a început cura de slăbire

Pentru că toată lumea o întreabă cum a reușit să slăbească atât de mult, Oana Roman și-a lămurit prietenii din online. Vedeta spune că totul a început după ce a pus un pariu cu o bună prietenă, care i-a deschis ochii asupra tratamentelor de remodelare corporală. Sceptică din fire, Oana a vrut să vadă cu proprii ochi care vor fi rezultatele și a rămas uimită. În acel moment, ea a luat totul în serios, a început și o dietă, iar acum e apreciată pentru silueta pe care a reușit să o dobândească.

„Am o dietă anume aș putea spune, țin post intermitent, 16 cu 8”

“Oamenii nu mă văd în realitate, oamenii mă văd la televizor, aia nu e realitate. Am slăbit vreo 20 și un pic de kilograme, dar, practic am slăbit foarte mult în centimetri. Am făcut proceduri de remodelare corporală un an și jumătate și am scăzut foarte, foarte mult în centimetri.

De aceea pare că am slăbit mai multe kilograme decât am slăbit eu de fapt. Pentru că aceste proceduri m-au ajutat să-mi reduc foarte mult din circumferința la bust, la talie, la șolduri. Da, am o dietă anume aș putea spune, țin post intermitent, 16 cu 8, adică nu mănânc nimic 16 ore și mănânc doar într-un interval de 8 ore și atunci mănânc cu măsură, evident.

Mă simt bine pentru că, cumva, oamenii mă percep altfel. Dar să știi că eu așa am fost tot timpul, la fel de veselă și la fel de binedispusă”, a declarat Oana Roman pe contul său de socializare.

După cum se vede, nu doar că a câștigat pariul, dar Oana Roman și-a schimbat și stilul de viață. Și pare că-i merge de minune și căsnicia, chiar dacă încă există acel act de divorț, semnat la notar, între ea și Marius Elisei.

Sursă foto: instagram