Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Cum a fost deturnat Dani Oțil să își ia avion! Fosta nevastă a lui Răzvan, cea care a plănuit totul

Exclusiv. Cum a fost deturnat Dani Oțil să își ia avion! Fosta nevastă a lui Răzvan, cea care a plănuit totul
Aceasta este o poveste parțial tristă. Dar este o poveste cât se poate de adevărată. Ceea ce nu am înțeles ( încă ) este dacă sunt și regrete mari pe urma ei.

Nimeni nu se îndoiește că Dani Oțil e unul din cei mai bine plătiți oameni de televiziune. Emisiunea pe care o face deja de 19 ani este în continuare pe val, pe culmi de audiență, și e un mare succes. Cu mult înainte să devină tată sau măcar să intre în câmpul vizual al Mihaelei Rădulescu, avea atât de mulți bani încât nu prea mai știa ce să facă cu ei, așa că-i aduna.

„Locuiam într-o garsonieră de 40 mp”, recunoaște Oțil. Nici nu îi trebuia mai mult. Avea 28 de ani, era burlac. Prea multe iubite nu a dus acasă, după cum spune. Așa că și-a strâns bani ca să își cumpere un avion.

În 2008, Dani Oțil plănuia să zboare deasupra lumii

Era 2008, venea criza. El era pregătit să urce la manșa avionului personal și să plece în jurul lumii, a recunoscut Dani Oțil în podcastul lui Speak, unde a fost invitat luni seara. Știa exact ce model își ia și ce nume avea să îi dea aeronavei. Și era pregătit să intre în istoria lumii: ar fi fost primul proprietar de avion, vorba aceea, cu o „cutie de chibrituri” de locuință – garsoniera de 40 mp – și avion în fața blocului. Dar avionul, pur și simplu nu a fost să fie, deși toți banii erau puși deoparte pentru asta.

Răzvan Simion l-a obligat pe Oțil să își ia casă. I-a negociat-o și i-a luat credit de la bancă

Deturnarea s-a produs datorită colegului său de emisiune, Răzvan Simion. „Mi-am luat casă de gura lui Răzvan. El a găsit un duplex și nu a vrut să se mute cine știe ce panaramă acolo. Cred că de curve îi era frică. Era proaspăt căsătorit. Cred că i-a spus soția: Ne mutăm, dar…  Așa că el mi-a negociat casa. A scăzut la preț aproape 25.000 de euro din suma inițială”, își amintește Dani Oțil.

Eu eram pregătit să îmi iau un avion ultraușor și voiam să plec să văd lumea. Era 2008, începuse criza. Și Răzvan m-a chemat la masă cu soția. Eu, burlac. Și mi-a pus întrebarea aia: Dani, trebuie să vorbim. Tu ce ai de gând cu viața ta? Eu am spus că a venit criza, că ni se vor înjumătăți salariile, ceea ce s-a și întâmplat, plus, minus. Eu am o garsonieră și am niște bani deoparte, vreau să mai pun ceva cu banca și să îmi iau un avion și să plec în lume. L-am văzut pe Răzvan că face așa, ca atunci când ești la tablă și ală din fața ta știe lecția, dar tu nu.

Și eu zic: ce nu? Am și găsit, se cheamă așa… Și Răzvan mi-a pus contractul în față. Negociat, tot. A făcut și credit la bancă pentru mine. Având același salariu, a făcut un dosar și pentru bancă, atunci când a luat el creditul. Și mi-a luat casă în loc de avion”, a mai spus Dani Oțil în podcastul lui Speak.

Dani a mai spus că un amic i-a subliniat faptul că a făcut o mișcare inteligentă, luându-se după Răzvan. „A venit un prieten, cred că pus de Răzvan, să-mi zică: Ai fi fost singurul din România care stă în garsonieră de 40 mp, dar are avion!”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre