Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Cum îmbină Anda Adam utilul cu iubitul Yosif, ca să câștige ceva bani

Exclusiv. Cum îmbină Anda Adam utilul cu iubitul Yosif, ca să câștige ceva bani
Anda Adam e pe val. vedeta apare la Bravo, ai stil! Celebrities, și trăiește o mare poveste de amor cu un bărbat care vorbește fluent franceza. Cine are cel mai mult de câștigat de pe urma acestei povești, vedem cu toții.

E evident cum se folosește Anda Adam de logodnicul ei, pentru imagine. Mai întâi a fost divorțul dintre Anda Adam și soțul ei, Sorin Nicolescu, cu care are o fetiță superbă pe nume Evelin. Separarea, a fost un eveniment neașteptat și ținut secret pentru foarte mult timp.

Imediat însă după ce s-a aflat adevărul, blondina a sărit direct în brațele unui furmușel tatuat și bine lucrat la sală. Bărbatul pare să fi apărut pe rețelele sociale doar ca să pună fotografii cu noua sa iubită. Și-a deschis contul prin iunie, și, de atunci, tot ce face e să distribuie imagini incendiare alături de Anda Adam.

Cine este iubitul Andei Adam

Recent, vedeta s-a tunat serios. Ca să îi fie și mai pe plac iubitului, Anda Adam și-a modificat buzele, apelând la injecții consistente cu acid hialuronic. Anda Adam s-a cuplat cu afaceristul Yosif Eudor Mohaci, un milionar originar din Arad care are și el un divorț la activ și un copil din acea căsătorie. Iubitul Andei Adam a locuit în Elveţia şi în Franţa. În plus, acesta are numeroase afaceri în România.

Cum se folosește Anda Adam de logodnicul ei

Anda Adam se bucură nu numai de atenția iubitului, dar și de prezența lui atractivă. Recent, ea a mărturisit că acesta i-a făcut cadou un inel extrem de valoros.

Vedeta, care câștigă sume frumoase din promovarea diverselor produse, l-a inclus și pe iubit în schemă. În ideea că dacă lumea tot e cu ochii pe ei, iar mușchii bărbatului dau bine la audiența feminină, Anda Adam l-a pus să facă reclamă împreună. Ceea ce promovează ei, sub imagina cuplului în care se sărută pasional, sunt parfumuri arăbești. „Parfumul nostru preferat de cuplu! (…) Noi doi… etern… Eternia, aroma perfecta pentru iubire”, a titrat Anda Adam.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre