Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Cum își ia revanșa Ana lui Maticiuc după ce „Craiul de Dorobanți” dansează pe mese în cluburi

Exclusiv. Cum își ia revanșa Ana lui Maticiuc după ce „Craiul de Dorobanți” dansează pe mese în cluburi
Chiar dacă e tată și are responsabilități familiale, Codin Maticiuc, fost „crai de Dorobanți”, nu se dezminte și pleacă nopțile de acasă, și dansează pe mese, în cluburi. Recent a ieșit la Loft, pe litoral, lăsând-o acasă singură pe iubita lui.

Dar nici ea nu stă cu mâinile-n sân, să vedeți cum își ia revanșa Ana lui Maticiuc după ce Codin dansează pe mese în cluburi.

Să ne amintim că, nu cu mulți ani în urmă „rupea” cluburile și era considerat burlacul burlacilor. Le dădea pe spate pe toate domnișoarele. Între timp a devenit familist, partener, tătic dedicat, actor, regizor și scriitor. Toate astea din cauza unei femei. Sau cu ajutorul ei. Ana Pandeli este partenera lui Codin Maticiuc și de câțiva ani și mama fiicei acestuia.

Cei doi parteneri se iubesc nespus și au parte de o relație exemplară. Codin spune că Ana nu e geloasă pe el, acum că și-a reluat ieșirile nocturne în cluburi. Așa o fi. Dar nici Ana nu stă cu mâinile-n sân.

Cum își ia revanșa Ana lui Maticiuc

În timp ce Codin Maticiuc pierde nopțile la Loft, Ana se bucură de lumina soarelui, etalând costume de baie cu decupaje generoase pentru privire, călare pe valuri.

Iubitoare de sport și de activități sportive extreme, iubita lui Codin Maticiuc face schi nautic și se plimbă cu skijetul. Peste zi mai iese cu prietenele, dar o face și seara, în locuri unde distracția e maximă și iubitul lipsește din peisaj.

În aprilie 2019, Codin Maticiuc a devenit tătic, iubita lui, care mai are un băiat dintr-o relație anterioară, aducând-o pe lume pe Smaranda, la Miami. Femeia care i-a dăruit o fetiță lui Codin Maticiuc se numește Ana Pandeli.  Are 32 de ani și este frumoasă de pică. Brunetă, naturală, cu o siluetă de invidiat, deși este mămica a doi copilași.

Sursa foto: Instagram

Este cea mai veche operă de artă din lume. Are o vechime de 51.000 de ani și aparține oamenilor din Neanderthal

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre