Codin Maticiuc, crai de Dorobanți, nu se dezminte, pleacă nopțile de acasă

Codin Maticiuc, crai de Dorobanți, nu se dezminte, pleacă nopțile de acasă
În tinerețe era cunoscut drept „băiat de Dorobanți”, pus pe distracții și agățat. Domnișoarele care se bucurau de atenția lui au fost îndoliate după ce actorul s-a așezat la casa lui, alături de o frumusețe de femeie. Dar nu s-a liniștit decât în aparență.

Codin Maticiuc, crai de Dorobanți, nu se dezminte și pleacă nopțile de acasă, chiar și acum când are responsabilități serioase de părinte. El e tatăl unei fetițe. Smaranda a împlinit doi ani în aprilie și e o minune de copil. Actorul și producătorul filmului Miami Bici și-a intrat serios în rol imediat ce micuța a venit pe lume: o plimba cu căruciorul în parc și avea multă grijă de ea.

El mai are responsabilități și față de fiul iubitei sale, Mario, pe care l-a și inclus, de altfel, în distribuția filmului. Ați zice că s-a făcut om d casă și că toată ziua de preocupă de ai lui.

Codin Maticiuc, crai de Dorobanți, nu se dezminte, pleacă nopțile de acasă

Nu e chiar așa. Codin pleacă nopțile de acasă, participă al petreceri tari, dansează pe mese la o adică. Cum a fost, bunăoară, super petrecerea din Loft, unde s-a distrat copios în weekendul care a trecut.  „Regele petrecerilor” a dansat cât a fost noaptea de lungă, dar nu cu iubita lui, Ana. Ana a rămas acasă cu copiii.

„Dacă plec de acasă, plec la LOFT. Dacă ajung acolo, n-am cum să nu mă simt bine.  Întotdeauna este foarte, foarte mișto, de la muzică, până la oamenii care sunt acolo, absolut tot ce se întâmplă, eu personal ador. Trebuie să mă autoanalizez dacă îmi place sau nu să fiu în centrul atenției, în orice caz, cred că o doză de exhibiționism am, pentru că altfel nu m-aș fi făcut actor. Nu poți să zici că te faci actor și urăști să fii privit. Deci, cumva, cred că am o doză de exhibiționism, da”, a spus Codin Maticiuc, în exclusivitate pentru Cancan.ro.

Ce face Ana cu geloziile ei

Oare cum s-a simțit  Ana, mama fiicei sale departe de iubitul său un weekend întreg, și știind unde se duce și ce face? Codin asigură lumea că e totul sub control. „Iubita mea, Ana, pe ea nu aș putea să o caracterizez ca fiind o persoană geloasă, dar cred că o doză de gelozie are, da. Adică acea doză caracteristică, cred eu, oricărui om care iubește sau care a iubit vreodată sau este îndrăgostit.

Dar nu cu exagerare. Așa că nu este o problemă pentru mine să ies cu băieții, și ea iese cu fetele și eu nu sunt exagerat în direcția aia a geloziei, nu. Chiar cred că suntem chill în zona asta”, a mai povestit Codin Maticiuc.

Maticiuc continuă renovarea spitalelor

Între două dansuri pe mese, actorul continuă renovarea spitalelor din România. #spitalepublicedinbaniprivați, este o inițiativă. Toți cei implicați  caută atragerea de fonduri pentru renovarea a  cât mai multe secții din spitalele publice. În prezent se lucrează la Fundeni și la spitalul din Piatra Neamț. După care Codin Maticiuc a pus pe harta renovărilor secția de neonatologie din Tecuci. Oricine vrea poate să ajute cu un simplu sms 8845 cu textul „FACEM”, pentru a dona câte 2 euro pe lună, pentru această cauză.

Sursa foto: Instagram

Sharon Stone  le-a băgat în ceață pe Bella Hadid și pe alte vedete de la Cannes

Recomandarile noastre