Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Cum se pregătește familia Oțil pentru nunta lor din această seară. Imaginile momentului

Exclusiv. Cum se pregătește familia Oțil pentru nunta lor din această seară. Imaginile momentului
Gabriela și Dani Oțil se căsătoresc azi în fața preotului și își vor promite dragoste totală în fața lui Dumnezeu. Pregătirile au început devreme, dar nu pentru toată lumea din familie.

Viitoarea mireasă a dezvăluit că fiul ei și al prezentatorului emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani va fi cavalerul de onoare. Micul Tiago va împlini doi ani în septembrie, așa că e pregătit de rolul important care i-a fost atribuit de părinții săi.

Gabriela Oțil mărturisea zilele trecute că a avut probleme cu rochia de mireasă. Încă din luna mai, modelul și-a ales deja rochia de mireasă, dar se pare că va îmbrăca alta, azi. Între timp a venit canicula, iar Gabriela Oțil era convinsă că îi va fi prea cald în ea. „Să vă povestesc cu ce îmi ocup eu timpul. Mi-am dat seama, dar să nu mă spuneți, vă rog, că s-ar putea să rămân fără soț. Mi-am dat seama că îmi va fi foarte cald în rochia de nuntă, cea de biserică, deși am susținut sus și tare că eu am doar o rochie, că nu mă schimb, mi-am dat seama că ar fi bine să mă schimb.

Și acum, pe ultima sută de metri, mai e foarte puțin până la nuntă, chiar mi-aș dori să-mi fac o rochie la comandă, adică nu doar să găsesc una și să o cumpăr. Țineți-mi pumnii!”, a mărturisit recent Gabriela Prisăcariu pe rețelele de socializare.

Fiecare membru al familiei Oțil se pregătește de nuntă în felul lui

În ziua cea mare, Gabriela a mers la machiaj, într-un salon profesionist, undea fost întâmpinată cu eclere și șampanie. A fost așa de emoționată încât mai că i-au dat lacrimile. Între timp, acasă, continuau pregătirile. Dar altfel. Băieții familiei au decis să mai bifeze niște somn de frumusețe până la nuntă.

Dani Oțil și Tiago își fac somnul de frumusețe înainte de nuntă

De altfel, mirele pare destul de obosit după nunta la care a dansat sâmbătă, unde el și Gabriela au fost invitați. Prin urmare, dezvăluie mireasa, Dani Oțil și-a luat perna s-a întins pe jos și s-a culcat, în timp ce fiul lor își făcea și el somnul de prânz, în pătuț.

După ce s-a machiat pentru nuntă, Gabriela Oțil se răsfață cu salată de beof

Dar pregătirile nu se opresc aici. Gabriela Oțil mărturisește că a avut grijă să mănânce bine înainte de nunta ei. E sigură că nu prea va avea timp, așa că a mâncat acasă. Iar un eveniment special cum e o nuntă, cere și un preparat pe măsură: salată de beuf.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre