Exclusiv. Despărțirea de Bianca l-a transformat total pe Gabi Bădălău. E decis să arate că acum are alte valori morale

Exclusiv. Despărțirea de Bianca l-a transformat total pe Gabi Bădălău. E decis să arate că acum are alte valori morale
Pentru a păstra aparențele sau doar pentru că așa le este felul, după despărțire, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au ieșit în cluburi, la dans, aproape în fiecare seară. Ambii au avut grijă să posteze imagini cu distracția. Să vadă celălalt că nu suferă.

Dar lucrurile sunt departe de aparențe, știe oricine. Iar despărțirea de Bianca l-a transformat total pe Gabi Bădălău. S-a transformat în primul rând fizic, dar și mental. Să vedeți cum gândește acum! Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, împreună cu care a avut o relație de trei ani, a devenit tras prin inel și filozof.

Gabi Bădălău a slăbit drastic după despărțirea de Bianca Drăgușanu. Ca să o uite, merge aproape zilnic la sală ( Sursa foto: Instagram)

De când relația a început să scârțâie, Gabi Bădălău a făcut ce fac mai toți bărbații când au de luptat cu o suferință: s-a refugiat în sala de fitness. El a început antrenamente constante, aproape zilnic. Și, probabil cum nici pofta de mâncare nu mai e cea dinainte, a slăbit drastic. Arată tras prin inel Gabi Bădălău acum, e tot numai fibră. Și postează selfie-uri făcute în oglinda din sala de sport ac să vadă lumea cum e. Și Bianca, evident.

Despărțirea l-a transformat total pe Gabi Bădălău

Transformarea radicală e și mentală. Suferind din dragoste, după despărțirea de Bianca Drăgușanu, Gabi a devenit mai filozof. El a postat în repetate rânduri propriile cugetări, sau unele împrumutate, potrivite contextului. „Una din cele mai mari plăceri în viață este atunci când realizezi că organismul tău poate să facă ceva ce nu putea ieri”, a scris Gabi Bădălău alături de ultima fotografie distribuită. S-a fotografiat în oglindă, în fața raftului cu greutăți pe care se pregătea să le ridice.

Spre seară s-a lăsat cuprins de melancolie și și-a filmat interiorul Bentley-ului în timp ce ascultă o melodie „de inimă albastră” de-a dreptul copleșitoare. Versurile sunt adresate celui care i-a luat locul în viața iubitei, după despărțire. În timp ce fanii se întreabă dacă, cumva, Bianca i-a găsit un înlocuitor lui Bădălău, acesta a dat muzica tare ascultând versurile care, traduse, sună cam așa: „Cum trăiești cu ea? / Spune-mi dacă te simți bine. / Cu stilul ei, / Cu capriciile ei / Și cu lucrurile ei / Sau îți este greu / Odată ce orele de nebunie au trecut/ Orele nebunești…”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre