Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. După ani de muncă, așa arată grădina Andreei Marin. Parcă e dintr-un basm

Exclusiv. După ani de muncă, așa arată grădina Andreei Marin. Parcă e dintr-un basm
Andreea Marin e o vedetă complexă. E frumoasă, se ocupă de educația fiicei sale, promovează și... scormonește în noroi. Adi că nu are nicio problemă să facă și asta.

Lucrul acesta nu se știa despre Andreea Marin. Că îi place să grădinărească. Vedeta locuiește într-o casă unde și-a unit grădina cu o alta, din vecini, așa că spațiul e mai mare și mai frumos și mai verde.

După Paști, vedeta surprizelor le-a făcut cea mai mare surpriză fanilor ei, arătând ce schimbări a reușit în grădina casei sale. La cum arată aceasta, Andreea Marin chiar e o zână. Vedeta mărturisește că e pasionată de plante.

Andreea Marin își aduce răsaduri pentru grădină din Moldova

„Cel mai frumos dar, când mă întorc din Moldova mea dragă, este să vin cu răsaduri. Florile erau plantate în Grădina cu Miresme de la Creative Hub Voice&Visibility ( unită cu grădina casei vecine, cea în care locuiesc, a devenit mult mai încăpătoare și generoasă acum), am mai adus câteva flori acum și de pe meleagurile natale, însă și răsadurile care vor aduce bunătăți în bucătăria noastră vor rodi în scurt timp:

roșii românești gustoase de mai multe tipuri, castraveți, vinete, ardei grași, ardei capia și cei iuți, salată verde, busuioc, cimbru și alte plante aromatice. Abia aștept să gătesc sănătos, gustos și parfumat din grădina noastră viu colorată! Bună dimineața, prețuiește viața!”, a dezvăluit Andreea Marin pe contul ei de Instagram.

Casa din Pipera, renovată timp de doi ani

Andreea Marin are casă în Pipera. E o casă „normală”, fără fasoane, cu parter, etaj și terasă. Anul trecut, după doi ani de renovări, casa a fost gata în noua ei formă. În plus, și grădina a trecut prin redecorare. Fericită de rezultat, în vara anului trecut, Andreea Marin a dezvăluit pe rețelele sociale, munca sa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)

„Tușa personală și amintirile ce rămân după ce ai făcut cu mâinile tale un lucru pe care-l privești apoi zilnic și te bucuri că e unic, al tău, nu-l găsești replicat întocmai nicăieri. Bucuria de a clădi ceva împreună, chiar și când batem cuie, măsurăm, imaginăm, potrivim, aranjăm. Simplitatea unei zile cu soare și cu ploaie. Viața e frumoasă, atunci când e pace în noi”, a mai scris Andreea Marin pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre