Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. E incredibil ce s-a întâmplat cu chipul Mădălinei Ghenea

Exclusiv. E incredibil ce s-a întâmplat cu chipul Mădălinei Ghenea
Mădălina Ghenea e model și actriță și este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Regizorii o vor în filmele lor, iar designerii de modă și-o doresc pentru a le prezenta colecțiile luxoase. Românca  trăiește la Milano și duce o viață de vis.

Mădălina Ghenea a avut o apariție superbă pe covorul roșu, alături de Lady Gaga și Salma Hayek, de Jeremy Irons, Adam Driver, Camille Cottin, Jack Huston și Jared Leto, la premiera filmului lui Ridley Scott, House of Gucci. În film ea o interpretează pe superba Sophia Loren, divă cu care nu de puține ori a fost asemuită. Compania a fost selectă, dar Mădălina e o apariție obișnuită pe covorul roșu al diferitelor evenimente cu ștaif.

Nu o să vă vină însă să credeți ce s-a întâmplat cu chipul Mădălinei Ghenea. Ei însăși nu i-a venit să își creadă ochilor atunci când a văzut.

Unde a ajuns chipul Mădălinei Ghenea

Cum spuneam, Mădălina Ghenea este foarte frumoasă și este absolut adorată din acest motiv  fotografii ale ei, nu numai cele care au apărut pe coperțile marilor reviste de life & style, sunt sursă de inspirație pentru fani. Unii sunt așa de înfocați încât au vrut să o aibă pe Mădălina cu ei tot timpul.

Este și cazul unui bărbat care a decis să și-o tatueze pe Mădălina Ghenea pe trup. Acesta a apelat la un artist tatuator care a replicat unul din celebrele portrete ale român cei pe abdomenul său. Imaginea este copleșitoare. Vedeta a fost notificată de cele întâmplate, însă, artistul tatuatori, de altfel extrem de îndemânatic și talentat, nu a dezvăluit identitatea celui mai înfocat fan al Mădălinei Ghenea.

În schimb a distribuit imagini cu tatuajul realizat. Imediat ce a văzut opera de artă, Mădălina Ghenea a căutat fotografia originală și a alăturat-o într-un colaj. Spre deosebire de aceasta, în tatuaj, purtătorul a decis să îi dea româncei o alură de fată rea, astfel că i-a cerut tatuatorului să îi pună și un pistol în mână.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre