Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Este absolut incredibil ce a putut să facă Walter Zenga după despărțire

Exclusiv. Este absolut incredibil ce a putut să facă Walter Zenga după despărțire
Vara aceasta a fost clar pentru toată lumea că fostul cuplu Zenga a trecut peste despărțire. Chiar dacă actele de divorț nu au fost încă semnate.

Raluca Zenga a petrecut cu prietenii în cluburi, peste vară, semn că a făcut uitată despărțirea de Walter Zenga, fostul mare portar italian. Vedeta a trăit din plin momentele. Dar nici fostul soț nu a căzut în depresie. E cu totul neașteptat ce a făcut Walter Zenga după despărțire. Amintim că, la începutul anului, italianul declara că nu au depus actele de divorț, iar relația nu este una total compromisă.

În luna martie, tehnicianul italian s-a destănuit la o televiziune din țara sa despre situația amoroasă în care se află. Walter Zenga a surprins atunci când a afirmat că încă formează un cuplu cu Raluca. S-a spus că s-au împăcat. Cert e că nu au semnat actele separării, încă. Dar că fiecare își vede de viața lui.

Walter și Raluca Zenga au avut o relație timp de 17 ani. Vreme de 14 ani au fost căsătoriți. Cei doi au împreună doi copii, un băiat, Walter jr., și o fată, Samira.

Ce putut să facă Walter Zenga după despărțire

„Aș vrea să șterg anul 2020 din viața mea. Am învățat foarte multe lucruri despre mine și despre lume. Și am învățat că este cel mai rău atunci când ești dezamăgit.

Am stat în Italia în perioada de izolare, la Cagliari. Am învățat că dacă te simți bine cu tine ai câștigat tot în viața asta. Încerc să mă simt bine azi. Azi este cel mai important. Timpul este cel mai frumos cadou pe care ni-l oferă viața”,declara Zenga, în noiembrie anul trecut.

Walter Zenga s-a apucat de scris și are mare succes

Oricum ar da-o, separarea e clară între ei. Iar antrenorul și-a înecat amarul în cuvinte. El a scris o carte, în anul în care s-a separat de marea dragoste a vieții lui, Raluca. „Ero l’uomo ragno. La vita, il calcio, l’amore”  (n.r. traducere: Eram spiderman / omul păianjen. Viața, fotbalul, dragostea) se numește volumul care a fost lansat  la finele lunii trecute pe Amazon.com. Aici poate fi cumpărat cu 16 euro. Zilele trecute, Zenga a avut și lansări fizice ale cărții și a dat autografe.

Walter Zenga nu a fost doar un fotbalist. Pentru mulți fani de fotbal, de mulți ani, el a reprezentat un adevărat punct de referință. Acel zâmbet impertinent și irezistibil, care l-a făcut protagonist chiar și în afara terenului, l-a determinat să fie în sens absolut unul dintre primele personaje transversale din sport, capabil să arate un talent incontestabil între posturi, dar și în comunicare și la televizor, înaintea vremurilor.

În calitate de jucător, a fost legat de mult timp de iubitul său Inter, echipa în care a învestit întotdeauna, de când și-a petrecut copilăria pe terenurile de pe Viale Ungaria din Milano. În calitate de antrenor, a călătorit însă în lume, trecând din Statele Unite în România, din Turcia în Arabia Saudită și conducând Catania, Palermo, Sampdoria, Crotone, Veneția și Cagliari în Italia.

Iată atunci o viață plină de experiențe și aventuri diferite și antrenante, în care mingea rulantă se amestecă cu afecțiuni, cu iubiri de pe prima pagină și cu cele mai intense și profunde sentimente. La fel ca ceea ce l-a ținut întotdeauna legat indisolubil de fotbal”, se arată în descrierea cărții lui Walter Zenga.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre