Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Fulgy i-a dedicat o piesă Roxanei Ferariu în timp ce se laudă cu „nevasta” Denisa Despa

Exclusiv. Fulgy i-a dedicat o piesă Roxanei Ferariu în timp ce se laudă cu „nevasta” Denisa Despa
L-ați văzut la televizor și pe rețelele sociale. Iritat, arogant, plin de mofturi. Nu degeaba își spune Mr. Moft. „Nonstop la VIP”, cântă într-o piesă. Dar, toate par o fațadă. Fulgy suferă, dacă e să credem tot ce spune în piesa pe care a lansat-o în urmă cu niște ore.

Cel puțin o parte din adevărul despre băiatul Clejanilor iese la iveală printre rânduri, direct de pe canalul YouTube unde pare că Fulgy i-a dedicat o piesă Roxanei Ferariu (foto). Mezinul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani face totul ca să atragă atenția asupra lui? Da. Dar  nu îl interesează să impresioneze pe toată lumea, ci doar pe o anume domnișoară.

Căreia, după toată tevatura cu vizitele în studiourile de înregistrare ale lui Alex Vele și De Santo, i-a dedicat o melodie. Prima din istorie cu vocea lui.

Fulgy i-a dedicat o piesă Roxanei Ferariu

„Iubita mea, știu că nu mai suntem împreună,

Dar aș vrea să-ți trimit un mesaj

Și sper să te regăsești în ceea ce spun.

Te vreau în pat, mami.

Știu că ție nu-ți plac dolarii.

Mi-e dor de tine

Te vreau, te vreau, te vreau,  lângă mine.

Doar tu îmi știi sufletul.

Te iubesc și acum. (…)

Mi-e dor de tine…

Pe TikTok, pe Facebook, pe Instagram, pe Youtube, zi de zi. (…)

În mine plânge inima, îmi doresc să mă ierți (…)”, așa sună o parte din melodia „Fosta mea 2021” pe care cântă Fulgy, piesă  dedicată fostei iubite (foto).

Piesa a strâns mai puțin de 5.300 de vizualizări în 20 de ore. Iar comentariile internauților sunt mai ales acide. Doar vreo câteva sunt încurajatoare.

„Bravo Fulgy. Nu e cea mai okay melodie. Dar au scos alții păcate amărâte de melodii. Nu te-am urmărit până acum, dar îți doresc să treci peste perioada asta și să-ți revii complet. Ai părinți buni și te sprijină în tot ce faci. O să-i faci mândri din nou cât de curând! Ține-te de ce te-ai apucat, lasă în spatele anturajele proaste și vei fi bine. Nu asculta gura lumii și ai grijă la cine crezi tu că îți e aproape, s-ar putea să nu-ți fie și să urmărească ceva”.

Băiatul Clejanilor se laudă cu „nevasta” Denisa Despa

Zilele trecute, Fulgy a filmat-o pe Denisa Despa (foto) în intimitate, în pijamale roz de mătase, în bucătărie. Imaginile au apărut după ce, la începutul săptămânii, anunța la televizor că femeia pe care voia să o ia de soție, nu mai este iubita lui. Cei doi nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare, iar artistul spunea că știe exact ce caută la o femeie.

„Acum a  vreau să o cunoașteți pe iubita mea oficială din momentul ăsta. Care locuiește la Mariott. Că am apartament și aici. Acuma-l cumpăr. (…) Sărutmâna nevasta mea, ce faci? Pot să-ți pup mâna acum, în direct? Îți plac adidașii mei?” – așa începe live-ul făcut de Fulgy pe Instagram. A descins la Mariott, unde Denisa îl aștepta, cu un latte și biscuiți în față, la bar.

Fiul artiștilor de la Clejani continuă să laude apartamentul de la Mariott unde, în alt cadru, „nevasta” apare pe o sofa. „E un apartament mult mai mic decât îl am eu la InCity, dar este altă clasă. Nu mai pot sta într-un apartament unde poată să vină un interlop să-ți spargă ușa”, explică Fulgy în timp ce filmează dotările spațiului.

Urmează un alt live, din mașină. „Nu am fost în viața mea mai fericit decât sunt acum. Bucurați-vă pentru mine sau invidiați-mă că am bani mulți. Vreau să vă spun că m-am rugat la Dumnezeu de mic copil să întâlnesc o femeie cum e femeia mea. E cea mai frumoasă femeie din România la ora actuală”, a mai spus tânărul implicat recent într-un mega scandal după ce a fost prins drogat la volanul mașinii sale.

Sursa foto: Instagram

Biserica îngropată, unică în România. La 55 km de Constanța

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre