Simona Ionescu / Redactor Șef

Gabriela Oțil  mai vrea…  Cum i-a dat vestea cea mare lui Dani

Gabriela Oțil  mai vrea…  Cum i-a dat vestea cea mare lui Dani
Dani Oțil și soția sa, Gabriela, sunt părinți tare mândri de puiul lor. Tiago crește  și, pe zi ce trece, e tot mai simpatic. Și mai cuminte, dacă e să îi dăm crezare mamei sale. Văzând schimbarea, aceasta a luat o decizie importanta.

Vara aceasta Gabriela  și Dani Oțil se pregătesc de nuntă. Vor face nuntă adevărată, cu alai, la piscină. Ei au ales în mod special locația pentru o petrecere de neuitat. Dacă la căsătoria civilă Gabriela era deja însărcinată, se pare că are planuri similare pentru cununia religioasă. Ea a anunțat, marți, pe Instagram, noutățile. Mai mult, practic și-a informat soțul de dorinața ei, printr-o postare publică.

Gabriela Oțil mai vrea un copil

„Deci nu știu în cât suntem astăzi… 7 iunie, dar vreau să trec această zi în calendar, pentru că este pentru prima dată când Tiago a dormit toată noaptea. Ce e drept a adormit mai târziu, pe la 22 și un pic, dar el de obicei se trezește cam de două ori să mănânce și de multe alte ori ca să mă verifice. A dormit toată noaptea și a dormit până pe la 9.

Părinți fericiți, Dani și Gabriela Oțil nu ar mai zice „pas” unui al doilea copil

Nu știam cât să mai dorm, ce să fac cu tot timpul ăsta. Bine, ca să vă dați seama cât sunt de stresată, la 1 și jumătate el s-a foit puțin și eu eram deja cu lăpticul în camera lui și el dormea, nu mi-a venit să cred. Este foarte tare să doarmă copilul toată noaptea. Gata, mai fac unul!”, a spus Gabriela Oțil într-o postare pe rețeaua de socializare.

Dorința e manifestată la numai câteva zile de când cei doi soți au împlinit cinci ani de relație. După Mihaela Rădulescu, care a fost cea mai importantă relație a sa, Dani Oțil a stat mult timp pe tușă și, până să o cunoască pe actuala sa soție, nu a făcut publică nicio legătură. Gabriela l-a cucerit pe celebrul realizator al emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, iar împreună formează o familie fericită și îndeaproape urmărită de fani.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre