Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Gina Pistol chiar a devenit „femeie de casă”. Avem dovada, după nuntă și lună de miere s-a pus pe treabă

Exclusiv. Gina Pistol chiar a devenit „femeie de casă”. Avem dovada, după nuntă și lună de miere s-a pus pe treabă
Gina Pistol și Smiley  au o relație pe care și-au oficializat-o în pandemie, și, de doi ani sunt părinții frumoasei Josephine, o fetiță pe care, în tot acest timp, nu au arătat-o niciodată, cu chipul, pe rețelele sociale.

Luna trecută au avut nunta. Gina s-a îmbrăcat mireasă, Smiley a dansat cu amândouă fetele lui. A fost o nuntă de vis după care părinții au plecat în „luna de miere”, o săptămână în sudul Franței. La întoarcere, Gina a dovedit că, odată ce a devenit și în fața lui Dumnezeu consoarta soțului ei, s-a făcut de-a dreptul femeie de casă.

Amintim că Gina Pistol, una dintre cele mai iubite prezentatoare a anunțat încă din iarnă, pe contul de socializare că, cel pentru moment, a renunțat la colaborarea cu Antena 1. Ea le-a spus însă fanilor că se vor revedea cu bine la televizor, semn că are planuri noi, despre care însă nu a vrut să vorbească nimic în acel moment. Frumoasa blondină care a apărut mai multe sezoane în emisiunea Chefi la cuțite vrea să se dedice mai mult familiei, de care e foarte mândră.

Ce caută Gina Pistol, ca o gospodină adevărată

Zilele acestea, a dovedit ceva neașteptat pentru o vedete de statutul ei. Gina s-a pus să caute mașini de spălat. Femeie dornică să aibă toate cămășile și tricourile soțului curate „bec”, caută cea mai performantă mașină de spălat „nepărat cu funcția de program rapid de spălare”, după cum a menționat. Ca să fie sigură că găsește cel mai performant electrocasnic pentru familia ei, Gina a apelat la mamele și familiile care o urmăresc pe rețelele de socializare întrebând despre asta.

Gina Pistol cere ajutorul fanilor pentru a găsi cea mai performantă mașină de spălat

Gina pistol Pste chiar e mare gospodină. Ea gătește și se implică intens în treburile casei. de altfel, Gina Pistol mărturisește că s-a oferit să-i gătească lui Smiley la prima întâlnire pe care au avut-o acasă, găluște cu prune, cunoscute în popor și sub numele de gomboți. Vedeta Antenei 1 a povestit recent că i-a trimis o fotografie cu ce mânca juratului de la Vocea României, iar acesta nu a putut rezista tentației. „Eram cu o prietenă și mâncam gomboți și îi trimit o poză și zice: „Mamă, ce poftă am!. Zic: „vrei să îți fac? Când mă întorc în București, îți fac. Zice: Da. Zic: „Mamă, gata l-am agățat.” I-am făcut gomboți”, a povestit Gina Pistol în podcastul lui Horia Brenciu.

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de mai mulți ani

Mai amintim și că în perioada în care era însărcinată cu Josephine, Gina s-a implicat puternic în amenajarea casei. Locuința lui Smiley a trecut printr-un amplu proces de renovare atunci, pregătind locul pentru venirea pe lume a copilului. Iar Gina nu a stat să se uite. Ea a sortat cabluri, a mutat haine și a aranjat prin casă în tot acest timp.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre