Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Iată adevărul despre „costumul buclucaș” în care s-a pozat logodnica lui Oțil

Exclusiv. Iată adevărul despre „costumul buclucaș” în care s-a pozat logodnica lui Oțil
Zilele trecute fanii lor și nu numai au explodat pe internet în legătură cu o fotografie postată pe rețelele sociale de co-prezentatorul emisiunii Neața cu Răzvan și Dani și de logodnica sa. În imagine, Dani Oțil acoperea cu o mână unul din sânii iubitei.

Fotografia a fost realizată pe plajă, în Maldive, unde aceștia se află în vacanță. Gabriela Prisăcariu purta un costum de baie roșu corai, extrem de decupat. În imaginea postată pe internet, Oțil îi ține în palmă unul dintre sâni, acoperindu-l cu mâna. Fotografia a iscat valuri de reacții pe internet, cea mai savuroasă venind din partea realizatorului TV Mircea Badea.

Pe drept cuvânt, jurnalistul s-a întrebat cine le-a făcut celor doi amorezi fotografia, dacă au avut fotograf sau dacă au realizat-o singuri, folosind un timer al telefonului și fugind „pe poziții” de câte ori a fost nevoie, până ce imaginea a ieșit perfectă.

Oțil a îmbrăcat și el costumul de baie decupat

„De ce nu vă delectați voi în vacanță fără să «faceți prezența» zilnic de dragul publicității?”, a fost una din criticile fanilor de pe Instagram.

Ca răspuns, Dani Oțil a inversat rolurile. El a îmbrăcat costumul de baie corai al iubitei sale și a pus-o să o țină în brațe, cu mâna pe pieptul lui, exact cum a ținut-o el în fotografia inițială. „La mulți ani, tuturor fanilor, cititorilor, haterilor, stalkerilor, voyeurilor”, a fost mesajul care însoțea noua fotografie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by dani otil (@daniotil)

Apoi a revenit și cu un video amuzant în care arată cum s-au schimbat rolurile, în povestea costumului care a declanșat întreaga isterie.

Gabriela Prisăcariu elucidează enigma costumului de baie

După mai multe zile de comentarii acide, Gabriela Prisăcariu face „lumină” în acest aspect. Ea și Dani Oțil au petrecut  Revelionul pe plajă, unul în brațele altuia. Se iubesc și se vor căsători. Până atunci însă, iată adevărul despre „costumul buclucaș” de culoare roșu corai.

O demonstrează chiar Gabriela Prisăcariu, într-o nouă fotografie incendiară distribuită pe pagina sa de  Instagram. „Are și sutien” a scris aceasta alături.

Când au început să posteze imagini incendiare cei doi

Relația dintre ea și Dani Oțil este cu adevărat interesantă. Ea e prima domnișoară pe care Oțil a prezentat-o lumii, după despărțirea de Mihaela Rădulescu. Semn că e „aleasa” stă dovadă inelul de logodnă plasat strategic pe inelar de exact un an.  I-ar fi greu să creadă oricui că între cele două mari iubiri nu au existat alte pasiuni.

În plus, după ce au anunțat logodna, cei doi au început să (se) afișeze în imagini provocatoare. Dani, mai ales, și-a pozat iubita în jacuzzi, în pat, mai degrabă dezbrăcată, iar postările de felul acesta continuă. Nici ea nu stă deoparte și, dacă nu postează iubitul ei imagini cu ea îmbrăcată sumar, o face din proprie inițiativă.

Sursa foto: Instagram

Cicatricile acneice: cum apar și cum să scapi de ele

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre