Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Imaginile zilei cu Pepe și fiul său, Junior. Cine i-a surprins „la apă”

Exclusiv. Imaginile zilei cu Pepe și fiul său, Junior. Cine i-a surprins „la apă”
Pepe și Yasmine sunt cei mai fericiți părinți, după ce au fost binecuvântați, în vara anului trecut, cu un fiu. Vedeta este acum tată de trei ori și mândru că are cine să îi ducă numele mai departe.

E  ceva ce a putut constata toată lumea, de când a devenit tată pentru a treia oară, Pepe este în al nouălea cer. Își divinizează fiul și are grijă de el să îl învețe câte-n lună și-n stele. Deși puiul său nu a împlinit încă vârsta de un an, deci, practic, nu știe să meargă și nu vorbește, tăticul – vedetă i-a cumpărat microfon auriu, ca să se asigure că îi calcă pe urme într-o carieră artistică.

Fiul lui Pepe are microfon de aur și primul Mercedes de jucărie

În plus, Pepe a avut grijă să îi insufle de mic din pasiunile sale, cum ar fi boxul. La numai 10 luni, micul Junior știe deja să țină pumnii strânși, pregătit de box, așa cum l-a învățat celebrul său tătic.  Pepe practică de ani buni acest sport. Are și un sac de box instalat în curtea casei.

Fiul lui Pepe, primele lecții de înot

Atenți la dezvoltarea armonioasă a copilului lor, Pepe și Yasmine au grijă ca micuțul să aibă parte de tot felul de activități care să îi stimuleze mobilitatea și atenția. Luni dimineață, familia și-a dus puiul la înot. Pare a fi una din primele lecții, pentru că, până acum, niciunul din părinți nu a mai arătat imagini cu puștiul în apă.

Pepe și-a urcat fiul pe o jucărie gonflabilă, călare, și a început să îl plimbe într-un bazin de înot adânc. Micuțul, după cum se vede în imaginile video filmate și distribuite de frumoasa sa mămică, Yasmine, e cât se poate de încântat de distracția care i se oferă.

Micul Junior a venit pe lume chiar la începutul verii anului trecut. În mare secret, părinții lui, Pepe și Yasmine, au trecut pe la Starea Civilă cu câteva luni înainte. Momentan, cei doi nu au vorbit despre nuntă, dar e de așteptat ca, în curând, să facă una, mare, cu invitați numai unul și unul. La botezul copilului, care a avut loc lunile trecute, a fost plin de vedete.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre