Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Lidia Buble a plătit o sumă exorbitantă

Exclusiv. Lidia Buble a plătit o sumă exorbitantă
Achiziție importantă pentru Lidia Buble. Artista a fost recent la Saint Tropez, iar ce a făcut acolo a iscat multe discuții. A ajuns să plătească o sumă exorbitantă pe ceva ce a iscat imense controverse religioase.

Lidia Buble are un corp superb și etalează ținute pe măsură. Artista, care e pe val și cântă pe onorarii importante, își permite să își satisfacă toate capriciile în materie de vestimentație și accesorii. Și, cum altfel ar putea face? Tot ce are de făcut e să se întrețină și să fie fericită. Și să își cheltuie banii fix pe ceea ce îi face plăcere.

Diva a postat, zilele acestea, o imagine cu ultima achiziție. O pereche de pantofi Tabi de la Maison Margiela.  Pe site-ul celebrei case de modă străine, o pereche costă aproape 800 de euro. Mai exact, 790.

”Eram sigură că îți vei cumpăra aceste încălțări” i-a scris o prietenă. Artista a replicat cu o inimioară.


Femeile din viața lui Ștefan Bănică. Cine e cea mai insistentă. Exclusiv

Ura! Finlandezii au găsit adevăratul leac anti mahmureală


Cum aparența botinelor este de copită despicată, a profitat de idee ca să țină „între degete” o înghețată pe băț. Dar la story, ca să dea apă la moară celor care i-au reproșat în urma show-ului de la Saint Tropez că e desfrânată și își sfidează religia, a postat o imagine în care pare că arde în „flăcările iadului”.

Puțină istorie a modei

Maison Martin Margiela a lansat modelul Tabi în anul 1988. Deja se vând  piese vintage ale acestui model cu aspect de copită despicată. Tabi este o reinterpretare a șosetelor tradiționale japoneze care se poartă cu celebri pantofi Geta (din lemn, care se prind între degetul mare și următorul). Șosetele japoneze tradiționale Tabi au apărut în secolul al XV-lea, după ce Japonia a început să importe bumbacul din care le realizează, din China.

La peste 30 de ani distanță, modelul încă iscă o sumedenie de controverse. Unii spun că e urât, absolut oribil, alții că invocă pe însuși diavolul. Dincolo de toate, modelul Tabi al încălțărilor Casei Margiela e unul din modelele iconice ale modei, practic nelipsit din dressing-ul oricărei fashion victim. Ideea modelului e să dea aparența unui picior gol pe toc.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre