Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Lino Golden: „Începe o mare transformare”. Să vedeți despre ce este vorba

Exclusiv. Lino Golden: „Începe o mare transformare”. Să vedeți despre ce este vorba
Începutul de an e plin de rezoluții, pentru toată lumea. Vedetele nu fac excepție nici ele. Fostul „băiat de aur” al lui Alex Velea anunță „o mare transformare” în viața lui.

Dincolo de scandalul cu mentorul său, finalizat prin ruperea contractului și încetarea oricărei relații, scandal care l-a propulsat pe Lino Golden în atenția publică, acesta a  mai ieșit în evidență și cu altele. Așa cum Rețete și vedete a scris, și-a etalat colecția impresionantă de pantofi. Nu trăiește, totuși, pe picior așa mare cum s-ar crede (fiica Andreei Esca, am putea spune că-l „bate”).

Dar Lino Golden a făcut un gest neașteptat toamna trecută când a anunțat națiunea că s-a apucat de operații estetice și că a decis să se opereze la … sâni. El a și prezentat, pe rețelele de socializare imagini cu intervenția.

Începe marea transformare

„Am trecut prin multe lucruri ca să ajung aici. S-a râs de mine când eram gras, am slăbit 30 de kg, am rămas cu exces de piele pentru că am slăbit prea repede așa că am avut nevoie de această operație pentru mine în primul rând”, a scris Lino Golden într-o postare în care îi mulțumea și chirurgului care s-a ocupat de el. De atunci are mereu mesaje de încurajare pentru fanii lui.

„Nu vă lăsați afectați de oamenii care vă judecă”, le transmite Lino Golden. „Mulțumesc lui Dumnezeu pentru ambiție”, mai scrie artistul.

După ce s-a refăcut în urma operației, și-a mai adăugat niște tatuaje, inclusiv anul nașterii, sub inciziile operației. „Nu sunt tatuaje, sunt semne!”, a comentat despre acestea.

Acum, Lino Golden anunță că a intrat în ultima etapă a transformării începută cu slăbirea drastică și continuată cu operația de sâni. „De azi începe o transformare mare pentru mine. O să vedeți despre ce e vorba. Pot și eu”, a anunțat artistul pe contul său de Instagram. El s-a filmat în timp ce face aplecări cu bara cu greutăți, la o sală de sport.

Cum a încheiat-o Velea cu „băieții de aur”

La mijlocul lunii octombrie, Alex Velea rupea orice legătură cu „băieții de aur” / Golden Boys, Mario Fresh și Lino Gold. „În momentul în care  noi ne-am hotărât să îi luăm în casa noastră în care au locuit, în care au crescut, vreme de 4 ani, lumea se întreba oare ce e în capul nostru, pentru că că în această industrie lumea renunță foarte ușor la tine. Mai ales după un an, dacă nu ai succes, ar renunța la tine imediat.

Eu și Antonia nu am ținut cont de șansele aproape inexistente care li s-au acordat, am văzut în ei talent, ambiție, și ne-am dorit ca acești copii să reușească. Nu am să intru în detalii cu ce am făcut pentru ei, pentru că ei știu mai bine. Am să spun doar atât: le-am oferit exact ceea ce-mi doream pentru mine în copilărie, sprijinul cuiva care să mă ajute și să mă ghideze în această industrie.

După mai multe încercări și eșecuri care s-au întins pe mai mulți ani, în sfârșit băieții au reușit și ne-am bucurat cu toții de reușita lor. Atunci toate aveau sens, toată lumea a înțeles exact de ce am avut atâta încredere în acești copii. Am fost fericit și încă sunt foarte fericit că și-au văzut visul împlinit și anume acela de a le fi recunoscute meritele, de a avea faimos și succes. Doar că faima și succesul din păcate au puterea de a-ți influența caracterul”, mai spune Velea.

„Dacă ești slab o să începi să crezi că ești superior celorlalți”

Odată ajunși pe culmile succesului, Lino Golden și Mario, iubitul fiicei Andreei Esca, au uitat să fie oameni, a mai declarat Alex Velea în postarea în care renunță la relația cu cei doi tineri. „Dacă ești slab o să începi să crezi că ești intangibil, superiorul celor din jurul tău.

Practic nimeni nu te poate contrazice. Acest tip de comportament a deranjat multă lume. Iar eu am fost nevoit să îmi pun reputația în joc, să rezolv aceste probleme, cu artiști sau cu diverse persoane, probleme pe care ei le-au creat, mai ales Lino”, a mai spus soțul Antoniei.

Sursa foto: Instagram

Delia e dezamăgită de o destinație de lux. Cântăreața suferă de o boală care-i dă bătăi de cap

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre