Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv! Loredana Groza și-a băgat coada între Alex Bodi și Ema Uta. Regele sălilor a ajuns să-și retragă cuvintele urâte despre blondă

Exclusiv! Loredana Groza și-a băgat coada între Alex Bodi și Ema Uta. Regele sălilor a ajuns să-și retragă cuvintele urâte despre blondă
Marea despărțire mondenă a fost cea dintre Alex Bodi și Ema Uta, iar bărbatul chiar a făcut un live pe Instagram, ca să explice de ce se separă de frumoasa regină a make-up-ului. Însă afaceristul nu poate sta departe de Ema.

Știrea momentului este că Alex Bodi și Ema Uta sunt din nou împreună. Cei doi au redevenit un cuplu, după vreo săptămână și ceva de la despărțirea „oficială”, și asta după ce Loredana Groza le-a băgat mințile-n cap.

Poate nu știați, însă între Loredana Groza și Ema Uta e o relație cu totul specială. Cele două au depășit de mult relația client – prestator de servicii. Într-adevăr, Ema o machiază pe Loredana pentru evenimentele ei, dar de fapt ele sunt bune prietene. Se distrează și dansează pe manele la petreceri, după cum au devoalat ambele, în repetate rânduri în InstaStopry-urile postate. Iar Ema Uta e nelipsită de la multe din showurile Loredanei.

Alex Bodi și Ema Uta împăcați de Loredana Groza

Și aseară au fost împreună. Ema, Loredana, dar și Alex. Loredana i-a împăcat pe Alex Bodi și Ema Uta, iar  bucuria a fost atât de mare încât bărbatul a distribuit el însuși imagini ale noului său status matrimonial pe Instagram. Într-o postare, Ema s-a fotografiat alături de buna ei prietenă artistă.

Urmnele despărțirii de o săptămână, șterse de pe Instagram

Marțea trecută, Alex Bodi a făcut o postare pe Instagram, în care a explicat de ce s-a despărțit de Ema Uta. El a transmis că nimeni nu se poate interpune în relația lui cu mama copilului său. Și a mai spus că o va sprijini toată viața, așa i se pare firesc. Iar peste toate, nu a exclus, în discursul său, că ar putea forma, cine știe, vreodată, din nou un cuplu. El vorbește despre  faptul că și-a luat adio de la Ema, din moment ce aceasta nu poate înțelege relația specială cu mama fiicei sale. Între timp, odată împăcarea „parafată”, a avut grijă să șteargă de pe rețelele sociale clipul respectiv.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre