Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Lui Dani Oțil îi plac femeile. Dar trebuie să îndeplinească anumite condiții

Exclusiv. Lui Dani Oțil îi plac femeile. Dar trebuie să îndeplinească anumite condiții
Nu se știe exact câte femei au fost în viața lui Dani Oțil. Prima de care s-a știut a fost Mihaela Rădulescu. A apărut într-o perioadă în care el singur se declara „necopt”. Au trecut ani până să mai fie una demnă să o țină de mână în lumina reflectoarelor. A luat-o de nevastă, în weekend. Există niște asemănări majore între cele două.

Nu există niciun dubiu, lui Dani Oțil îi plac femeile. Dar trebuie să îndeplinească anumite condiții. De exemplu, să fie mai înalte decât el. Da, ați citit bine. Nu e nicio glumă. Ci realitatea.

În 2018 Dani Oțil și-a devoalat prima dată înălțimea. S-a întâmplat într-o emisiune în care a participat Loredana Dinu, multiplă campioană la scrimă. După mai multe discuții a devenit evident că înălțimea celebrului prezentator era de 1,70 metri.

Prima sa iubită publică și oficială, alături de care a defilat ani de zile la evenimente mondene, Mihaela Rădulescu, a fost mai înaltă ca el. Nu cu mult, dar a fost. Diferența au făcut-o doi centimetri, dacă înălțimea prezentatorului, așa cum a reieșit din emisiunea din 2018, e cea reală.. Cei care contează, ar spune cârcotașii. Ceea ce e cert e că și Mihaela era mai înaltă decât el.

Cum le dă peste nas Dani Oțil cârcotașilor

Relația dintre cei doi a stârnit numeroase controverse la vremea respectivă, în special din cauza diferenței de vârstă. Între cei doi exista o diferență de 11 ani. iar acest lucru i-a amuzat deopotrivă pe colegii de breaslă, dar și pe alți potenți ai zilei.

Dani Oțil a recunoscut, recent, într-un podcast, că s-au făcut glume pe această temă, însă le-a dat replica acelora care au comentat de-a lungul timpului, făcând dezvăluiri surprinzătoare.

„Știi ce era fain pe vremea aia? Că ea bătea într-un 43 – 44 și erau niște domni la televizor care făceau mișto de felul cum arată ea, dar eu în timpul acela aveam poze cu soțiile lor dezbrăcate în telefon și nu se apropiau…”, a spus Dani Oțil.

Soția, mai înaltă cu 5 sau 10 centimetri. Contează?

După ceva ani de la despărțire, Dani Oțil a găsit-o în sfârșit pe cea care să îi stea alături la bine și la greu, în persoana modelului Gabriela Prisăcariu. Aceasta a primit inelul de logodnă în anul pandemiei, iar anul acesta l-a anunțat că e însărcinată. Ca atare cei doi s-au căsătorit, civil, iar Gabriela a devenit oficial doamna Oțil. Copilul lor va fi și el un Oțil, deci toate sunt aranjate.

Cu ocazia petrecerii ce a urmat căsătoriei civile, a fost evident că și Gabriela respectă „condiția” de a fi mai înaltă decât partenerul ei. Se vede foarte clar în imagini.

Modelul are 1,80 centimetri. Presa scrie că Dani Oțil ar avea 1,75. Nu știm care din cifrele care fac referire la el e cea corectă. Dar ceea ce este însă evident e faptul că există o diferență de înălțime între cei doi, în favoarea ei. La urma-urmei, fără importanță într-o căsnicie, dacă cei doi se iubesc.

Sursa foto: Instagram

Gestul care i-a rupt inima. Ce cadou a primit Oana Sârbu de la fiul său, Alexandru

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre