Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Mădălina Ghenea a dezvăluit secretul siluetei ei: „Am încercat-o și mi-a plăcut”

Exclusiv. Mădălina Ghenea a dezvăluit secretul siluetei ei: „Am încercat-o și mi-a plăcut”
Este considerată una dintre cele mai frumoase românce, iar acum Mădălina Ghenea a dezvăluit secretul siluetei ei perfecte. Este o metodă la îndemâna oricui.

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai frumoase românce. Actrița, care va împlini în august 34 de ani, se mândrește cu o siluetă zveltă la care multe femei visează. Cu trăsături ce amintesc de faimoasa Sophia Loren, românca este râvnită de mulți domni ce visează la formele brunetei. Într-un videoclip postat pe Instagram, Mădălina Ghenea a dezvăluit secretul siluetei ei perfecte. 

Actriță și model, Mădălina trăiește în prezent în Italia, alături de fiica ei în vârstă de 4 ani. De acolo își ține fanii la curent pe rețelele de socializare cu ultimele noutăți din viața ei. Ea a cucerit iremediabil inimile italienilor cu rolul din “Youth”, mult-apreciatul film al lui Paolo Sorrentino. 

Apoi a fost unul din co-prezentatorii Festivalului Sanremo din 2016 (alături de Carlo Conti, cu Gabriel Garko și Virginia Raffaele). Pe social media are 1 milion de fani, pe care-i ține în priză cu fotografii care arată mult(e).

Mădălina Ghenea a dezvăluit secretul siluetei ei. Ține post intermitent 

Într-o sesiune recentă de întrebări și răspunsuri făcută de focoasa brunetă pe Instagram, aceasta a dezvăluit care este secretul siluetei ei impecabile. Se pare că actrița apelează la un truc destul de simplu, anume postul intermitent. 

Deși a spus că nu folosește această metodă ca și dietă, Mădălina a recunoscut că o ajută mult să se mențină. „Nu sunt doctor așa că nu pot recomanda nimic, dar pentru mine funcționează nu ca dietă, ci ca o curățare, mă face să mă simt mai bine. Deci da, am încercat-o și mi-a plăcut”, a povestit actrița pe Insta Story.

Ce este postul intermitent 

Postul intermitent este un model de alimentație care limitează pe o anume perioadă de timp consumul de alimente. Practic, până la 25% din consumul zilnic de calorii e blocat, timp de 16 până la 24 de ore, cu alternarea aportului normal de alimente timp de 8 până la 24 de ore.

Spre deosebire de alte diete, în timpul postului intermitent se poate mânca aproape orice, limitările apărând doar ca perioadă de timp în care hrana e permisă. Ideea de bază a postului intermitent constă în reducerea consumului de calorii. În plus, cercetătorii confirmă efectele sale asupra sănătății.

Printre vedetele care au apelat la această metodă de slăbire se numără și Oana Roman, care a combinat postul intermitent cu o serie de proceduri precum criolipoliza. 

Foto: Facebook

Răzvan Simion a făcut marele anunț. Ce a spus despre el și Daliana

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre