Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Pe Smiley îl obsedează ceva, iar acum a avut curaj să recunoască

Exclusiv. Pe Smiley îl obsedează ceva, iar acum a avut curaj să recunoască
Probabil că toți avem mici sau mari obsesii, pe unele le conștientizăm, pe altele le trecem cu vederea. nici vedetele nu scapă de ele. O anume vedetă are o obsesie despre cum trebuie să stea hârtia igienică în băile hotelurilor în care ajunge în turnee. și e doar un mic exemplu.

Nici vedetele autohtone nu sunt lipsite de astfel de „apăsări”, iar pe Smiley îl obsedează ceva așa de tare încât și-a făcut curaj să recunoască acest lucru în public. De obicei, vedetele nu se grăbesc să relateze despre micile sau marile obsesii. Informațiile despre aceste gânduri „transpiră” în presă din partea celor care au interacționat cu ele.

Cum i s-a schimbat lui Smiley viața

De când a devenit tătic cu normă întreagă, viața lui Smiley s-a schimbat radical. Acum se trezește noaptea să îi cânte fetiței sale. Gina Pistol, iubita sa, e responsabilă cu hrănirea micuței, în timp ce el e specialist în calmarea bebelușului când plânge. Fetița lor a  împlinit două luni. E mare deja, părinții au dus-o în mai multe excursii. A fost în vizită la străbunica, la mare și chiar și în pădure.

Exclusiv. Pe Smiley îl obsedează ceva, iar acum a avut curaj să recunoască

Micuța Josephine le-a schimbat complet programul părinților ei. Și Smiley și Gina Pistol mărturisesc că au destul de puțin timp pentru ei de când a venit pe lume micuța. Dorm mai puțin și au învățat să facă noaptea activități pe care le efectuau înainte din rutină, peste zi. Acum le fac între reprizele de trezire ale fetiței.

Pe Smiley îl obsedează ceva

Mai obosit, și mai stresat probabil, de două luni de când nu își mai face somnul legat, Smiley recunoaște că a dezvoltat anumite obsesii. Una e tare de tot! El a împărtășit ce îl preocupă cu fanii săi, și a vrut să știe dacă și ei se confruntă cu aceeași problemă. Despre ce e vorba?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

Când iese din casă, Smiley crede mereu că își uită ușa locuinței neînchisă cu cheia. Și se întoarce din drum. Dar nu o dată, ci de mai multe ori. Pur și simplu pe drumul de la ușă la mașină, care e de câțiva zeci de metri, uită dacă a închis cu cheia, și revine pentru a verifica. Și asta i se întâmplă de mai multe ori pe zi.

Sursa foto: Instagram

Cum a ajuns Velea omul de casă al „Sportivilor”. Ce l-a dat de gol

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre